Toimintaterapeutti Haapaniemen Validia-taloon, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Haapaniemen Validia-taloon! Haemme nyt toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Uusi suunta uralle vammaistyöstä! Vammaistyö on monipuolista ja tuo vaihtelevuudellaan sopivasti haastetta työhön. Työskentelet yksikössämme osana moniammatillista tiimiä tuoden oman ammattitaitosi osaksi arkeamme. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja huolehdimme, että saat rauhassa perehtyä työtehtäviisi.

Haapaniemen Validia-talo on monialaisen palveluasumisen yksikkö, jossa huomioidaan erityisen paljon tukea arkeensa tarvitsevien ihmisten tarpeet. Kannustamme asiakkaitamme omannäköiseen ja itsenäiseen elämään. Asiakkaillamme voi olla merkittäviä toiminnan ja liikkumisen rajoitteita sekä niiden lisäksi sosiaalisia, mielenterveydellisiä tai kognitiivisia haasteita. Palvelun keskiössä on yhteisötoiminta, jonka tavoitteena voi olla esimerkiksi sosiaalisten taitojen harjoittelu, elämäntaitojen vahvistaminen, voimavarojen ja vahvuuksien löytäminen sekä tavoitteiden saavuttaminen.

Toimintaterapeuttina olet yksi moniammatillisen tiimin asiantuntijoista. Vastaat muun muassa asiakkaiden laaja-alaisista toimintakyvyn arvioinneista, avun-, tuen- ja ohjaustarpeen kartoituksista, kuntoutus- ja apuvälineasioista sekä asumisen tavoitteellisen valmennuksen suunnittelusta. Osallistut myös yhteisö- ja ryhmätoimintojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 816.

Tarjoamme sinulle
- Hyvän, osaamistasi tukevan perehdytyksen
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan sekä 150€/kk tehtäväkohtaisen lisän
- Mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi sekä kehittää yhteisiä toimintatapoja
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia sekä työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon vakituiselle henkilöstölle

Toivomme sinulta
- Toimintaterapeutin pätevyyttä
- Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian. Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin yksikönjohtaja Joni Satta puh.044 765 0396 tai joni.satta@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/4972939-toimintaterapeutti/applications/new