Asbestipurkaja (Tampere/Ylöjärvi), Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt kokenutta asbestipurkajaa. Töitä on tarjolla ainakin 1-2kk ajalle. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella. Jos suoriudut tehtävistäsi menestyksellä, voi töitä olla tarjolla pidemmällekin ajalle.

Yritys tekee erilaisten julkisten rakennusten purkutöitä sekä muita purkukohteita. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähikunnissa. Tällä hetkellä työmaat ovat esimerkiksi Ylöjärvellä. Tehtävässä menestymiseen tarvitset aikaisempaa kokemusta asbestipurkujen tekemisestä. Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla ollut alalla vuosia, koska lyhyemmästäkin työkokemuksesta voi olla hyötyä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15.30 ja tunteja tulee 40h/vko. Käytössä on rakennusalan TES. Palkkasi riippuu kokemuksestasi ja se sovitaan yhdessä työn aloituksen yhteydessä.

Toivomme sinulta:
- kokemusta vastaavista hommista
- voimassa olevaa asbestipurkutyölupaa
- vähintään B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden (kuorma-autokortti plussaa)
- oma-aloitteisen työotteen ja joustavuutta
- suomen kielen osaamisen

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten tämän linkin kautta:https://www.click-hp.fi/hakemus/20510. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20510