Myyjä, Punainen Kuu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Punainen Kuu Oy on Vantaan Tikkurilassa ja Hämeenliinnassa Palokunnankadulla toimiva iloinen, parhaan palvelun ja aktiivisen toiminnan erotiikkaliike. Meille jokainen asiakas on tervetullut ja palvelemme kaikkia aina iloisesti ja hymymme ei hyydy edes kiireessä.

Etsimme nyt Hämeenlinnaan joukkoomme mukavaa, iloista, luotettavaa ja aktiivista persoonaa, joka ottaisi vuorollansa myymälästä vastuun, iloisesti palvelllen sekä myymälää somistaen. Paljon kuluu myös aikaa tietokoneen parissa, nettikauppaa ja Wolt-sovellusta käyttäen, joten kokemus kirjoittamisesta ja tietokoneista on miltei välttämätön. Käytämme suomenkieltä kirjoittamisessa, joten täydellinen suomenkieli on välttämätön.

Lisäksi toivomme että hakemamme henkilö on tunnollinen ja vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen sekä idearikas persoona. Aikaisempaa kokemusta erotiikkatuotteista et tarvitse, joskin toivomme että et myöskään pelkää niitä. Eivät ne niin pelottavia ole!

Töitä olisi Hämeenlinnassa normioloissa noin 1vuoro (klo 10-18) viikossa ja lisäksi sairasloma, etäpäivä tai loma- tuurauksia. Vantaan Tikkurilaan pääset tuuraamaan myös satunnaisesti. Parhaiten työ soveltuu varmaan henkilölle kenellä opiskelut siinä tilanteessa, että ne joustavat ja pääset monesti lyhelläkin varoitusajalla töihn.

Koulutamme sinut tehtävään ja saat meiltä hyvät henkilökuntaedut sekä vakavaraisen työnantajan pitkän työsuhteen, jossa voit kehittyessäsi saada lisää vuoroja.

Vapaamuotoiset lyhyet ytimekkkäät hakemukset sähköpostitse vantaa@punainenkuu.fi

Hakuaika on viittteellinen, palkkaamme henkilön kun sopiva löytyy!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:vantaa@punainenkuu.fi