Ajoneuvoasentaja ja Rengasasentaja Lommilan palve, Suomen Euromaster Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Lommilan toimipisteelle Espooseen lisävoimia. Haemme nyt niin ajoneuvoasentajaa kuin rengasasentajaa - tule mukaan uudistuvaan porukkaamme tukemaan kasvuamme!

AJONEUVOASENTAJA
Haemme ammattitaitoista ajoneuvoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Olet alan vahva osaaja ja omaat jo työkokemusta alalta. Tärkeää on, että olet innokas, puhallat yhteen hiileen, omaat kiinnostuksen alaan sekä haluat kehittyä ja oppia uutta ja olet myös valmis antamaan oman panoksen palvelupisteen toiminnan kehittämiseksi.
Tehtäviisi kuuluvat autojen huoltotyöt sekä tarvittaessa myös kevyen ja raskaan kaluston rengasasennukset. Osallistut omalta osaltasi myös palvelupisteen myymälätyöhön, kehittämiseen ja prosessien läpivientiin konseptimme vaatimalla tavalla.
Toivomme sinulta:

Ajoneuvoasentajan tai mekaanikon ammatillista koulutusta
Avoimuutta ja halua oppia ja kehittyä
Tuloshakuisuutta ja tehokkaita työskentelytapoja
Hyviä yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta
Suomen kielen taitoa
Voimassaolevaa ajokorttia

RENGASASENTAJA
Haemme rengasasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Omaat kiinnostuksen alaan, halua oppia uutta sekä jo jonkin verran työkokemusta. Tehtäviisi voi rengasasennusten lisäksi kuulua myös autojen huoltotyöt osaamisesi mukaan. Osallistut omalta osaltasi myös palvelupisteen kehittämiseen ja prosessien läpivientiin konseptimme vaatimalla tavalla.
 Toivomme sinulta:

Avoimuutta ja halua oppia ja kehittyä
Hyviä yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta
Tuloshakuisuutta ja tehokkaita työskentelytapoja
Suomen kielen taitoa
Voimassaolevaa ajokorttia

Raskaan kaluston osaaminen ja kokemus on ehdon plussa, koska toimenkuvaa voidaan laajentaa oman osaamisen, kiinnostuksen ja osaamisen kehittymisen toiveiden mukaan. Sinulla voi myös olla ajoneuvoasentajan tai mekaanikon opinnot loppusuoralla - meillä voit suorittaa opintosi tarvittaessa loppuun esimerkiksi oppisopimuksella.

Tehtävissämme tarjoamme mahdollisuuden kehittyä niin taidoissa kuin omalla uralla. Meillä pääsee myös mukaan kehittämään toimintaa rengaspalveluiden ja autohuollon osaajien kanssa. Panostamme perehdytykseen sekä henkilöstön koulutukseen ja meillä saa aina osaavan tiimin tuen työssä menestymiseen. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi kuuluu henkilöstömme Euromasterin kattavien henkilöstöetujen piiriin sekä organisaation bonusohjelmaan.
Hae tehtäviä työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 7.10.2024 mennessä.
Lisätietoja antaa aluepäällikkö Rasmus Näsman puh. 050-471 2003 tai rasmus.nasman@euromaster.com
Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://euromaster.attract.reachmee.com/jobs/rm?rmpage=job&rmjob=322&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol