Kevytyrittäjä, myyntityö ja asiakashankinta, Intensive Sales Partners Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoamme kevytyrittäjille mahdollisuuksien maailman puhelimitse tapahtuvan myynnin- ja asiakashankinnan parissa. Myynnin tehtävissä pääset myymään monipuolisesti erilaisia tuotteita, jotka ovat ennestään asiakkaille tuttuja sekä yleisesti suosittuja ja tunnettuja suomalaisia tuotteita, mikä tarjoaa mahdollisuuden onnistumisiin.

Lisäksi voit työskennellä asiakashankinnan tehtävissä. Tulisit järjestämään potentiaalisia asiakastapaamisia kuluttajien ja edustamiesi yritysten välille. Tehtävänäsi on tunnistaa potentiaalinen asiakas ja varata käyntejä, jotka johtavat myynnillisiin onnistumisiin.

Asiakasyrityksemme ovat esimerkiksi rakennus-, henkilöstö-, siivous-, kauneus- ja hyvinvointialan jne. toimijoita, joiden edustajille pääset buukkaamaan tapaamisaikoja.

Etsimme kehittymään innostuneita tekijöitä osa- sekä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työajat voimme sopia joustavasti arkisin klo 9.00-20.30 ja lauantaisin 10.00-18.00 välille.

Kuulostaako omalta jutulta? Ai ei vielä? Mitäs jos kuulet, että kokemusta et tarvitse, koska meidän huippuammattilaiset kouluttaa sinut tehtäviin, joten tie menestykseen on vain sinusta kiinni.

Taisimme vakuuttaa sinut? Lue kuitenkin loppuun asti.

Intensive toivoo sinulta:

- Viehätystä myyntityötä kohtaan

- Pitkäjänteisyyttä, koska menestyäksesi tulet soittamaan 150-200 puhelua päivässä

- Ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan ja halua kehittyä menestyjäksi

- Hyvää suomen kielen taitoa

- Kiinnostusta kevytyrittäjyyteen

Intensive tarjoaa sinulle:

- Ahkeruudesta palkitsemisen ilman palkkakattoa. Laskutus perustuu provisioon, jolloin oma ahkeruus ja asenne näkyy palkassasi. Keskimääräinen laskutus pyörii noin 2000 5000 € välillä riippuen työpanoksestasi

- Mahdollisuuden osallistua virkistysiltoihin & palkintomatkoihin Suomessa sekä ulkomailla

- Reitin uralla eteenpäin talon sisäisesti, esim. vastuutehtävät B2B projekteissa & johtotehtävät Intensivellä

- Etätyömahdollisuuden

- Koulutuksen ja tuen koko matkan ajaksi alan ammattilaisilta, joka takaa tien onnistumisiin & kasvuun uralla

Mahtavaa, että löysimme yhteisen sävelen!

Voit jättää hakemuksen meille osoitteessa https://www.intensive.fi/tyopaikat/. Tämä vie vain pari minuuttia.

Voit myös laittaa vapaamuotoisen hakemuksen meille sähköpostitse osoitteeseen hello@intensive.fi.

Mikäli sinulla herää kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota rohkeasti yhteyttä 0449738622 Miika Laaksonen.

JÄTÄ HAKEMUKSESI JO TÄNÄÄN, NIIN TAVATAAN KAHVIKUPPOSELLA! :)

Intensive Sales Partners Oy on maaliskuussa 2018 perustettu voimakkaasti kasvava myynti- ja valmennusyhtiö. Toimipisteitä meillä on tällä hetkellä Vaasassa ja Helsingissä, joissa meillä työskentelee päivittäin jo lähes 30 myynnin- ja asiakashankinnan ammattilaista.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hakusanat: puhelinmyynti - puhelinmyyjä - promoottori - promootio - myynti - myyjä - asiakashankinta - b2c - b2b - myynninedistäjä - asiakasneuvoja - asiakashankkija - telemarkkinointi - kevytyrittäjyys - myyntiedustaja - asiakashankinta - asiakasvastaava - asiakaspalvelu - asiakaspalvelija - kevytyrittäjä - myyntiedustaja - yrittäjä
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hello@intensive.fi