Monipalvelutyöntekijä Tampereelle, Leijona Catering Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kouluilla ja päiväkodeilla työskentelevän monipalvelutyöntekijän työpäivään kuuluu sekä keittiö- että puhtauspuolen työtehtäviä. Oletko se sinä? Hae pian!

Etsimme Baronalle monipalvelutyöntekijää työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla. Työtä on koko Tampereen alueella kouluilla ja päiväkodeilla. Monipalvelutyöntekijä työskentelee arkipäivisin erityisesti aamupainotteisissa työvuoroissa.

Monipalvelutyöntekijän työ voi olla keittiö- tai siivouspainotteista. Siivouspainotteisissa vuoroissa monipalvelutyöntekijä huolehtii kohteen siivouksesta ja keittiön puolella pyörittää astiahuoltoa. Keittiöpainotteisia vuoroja on erityisesti päiväkodeilla. Puhtaanapidon lisäksi vastuualueeseen voi kuulua esimerkiksi puuron keittäminen, energialisäkkeen valmistus ja ruokien lämmitys sekä esillelaitto.

Työtä on keikkaluontoisesti ja määräaikaisesti. Keikkaluontoisessa työssä voit valita omat työvuorosi sähköisen järjestelmän kautta. Siten voit päättää, koska työskentelet! Tämä on joustava vaihtoehto myös opiskelijoille tai lisätyötä etsiville. Tarjoamme AVAIN-työehtosopimuksen mukaisen palkan kokemusvuodet huomioiden, alkaen 12,80€/h

Etsimme työntekijää, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Jos olet keittiöpuolen ammattilainen, älä epäröi hakea - sinut voidaan perehdyttää puhtauspuolen tehtäviin! Unelmahakijamme on joustava, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia, todistusta soveltuvuudesta elintarviketyöhön sekä rikostaustaotetta. Puhuthan sujuvaa suomea koska työhön perehdytys ja turvallisuusohjeet ovat suomeksi. Olethan myös valmis vastaamaan suomen kielellä pienten asiakkaiden kysymyksiin päiväkodeissa ja kouluilla.

Huom! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Voit ladata hakemukseesi mukaan työ- ja opintotodistuksesi sekä hygieniapassisi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66e421c660a7220020c412ef