Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu, BLC Turva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
BLC Turva rekrytoi - Palveluasiantuntija Vantaalle

Haluaisitko liittyä osaavaan ja iloiseen lukitus- sekä turvatekniikka-alan ammattilaisten joukkoomme ja tulla töihin Suomen suurimmalle alan toimijalle? Etsimme Vantaan yksikköömme Petikontielle oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä palveluasiantuntijaa vakituiseen kokopäiväiseen työhön.

Tässä roolissa pääset osaksi iloista asiakaspalveluammattilaisten tiimiämme. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua eri kanavissa, tilausten vastaanottamista ja niiden valmistelua asennukseen sekä lukostojen hallinnointia eri järjestelmissä. Haluat palvella asiakkaita hyvällä asenteella ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot niin tiimin sisällä, kuin asiakkaidemmekin suuntaan. Nautit asiakaspalvelutyön vaihtelevista tilanteista, etkä pelästy työn ajoittaista kiirettä ja hektisyyttä. Olet oma-aloitteinen ongelmanratkaisija ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi. Sinulla on jo kokemusta turvallisuusalan tai muun soveltuvan alan asiakaspalvelutehtävistä sekä osaamista yleisimmistä Abloyn ja iLOQin lukitusjärjestelmistä.

TARJOAMME
- mielenkiintoisen vakituisen työn ja nykyaikaiset työvälineet
- innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön ja tiimin, jossa on rento tekemisen meininki
- mahdollisuuden kehittyä ja kehittää
- koulutus- ja etenemismahdollisuuksia
- kattavat henkilöstöedut, kuten laajan työterveyshuollon ja SmartumPlus hyvinvointiedut

ODOTAMME
- asiakaslähtöistä ja palveluhenkistä asennetta
- yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoa
- oma-aloitteisuutta sekä järjestelmällistä työskentelytapaa
- sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
- luotettavuutta ja nuhteetonta taustaa

Tule mukaan huippuammattilaisten joukkueeseemme!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen verkkosivuiltamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2024. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa perjantaisin klo 9-11 Palvelupäällikkö Pia Skand puh. 045 788 41396.

Tehtävään valitulle tehdään alalla pakollinen turvaselvitys.

BLC Turva on turva-alan suunnannäyttäjä. Tarjoamme turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja Suomessa. BLC Turva palvelee n. 500 ammattilaisen voimin 19 paikkakunnalla Suomessa. Kuulumme kotimaiseen BLC-konserniin, jonka liikevaihto on n. 90 milj €. BLC-konsernin omistaa Savonlinnan BLC-Osuuskunta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.blc.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat/blc-turva-rekrytoi-palveluasiantuntija-vantaalle-2