Suomen kielen opettaja (S2), Porvoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Porvoon kansalaisopisto hakee vakituiseen virkaan 2.1.2025 alkaen kahta (2) suomen kielen opettajaa (S2), jonka tehtävänä on työvoimapoliittiset kototumiskoulutusten suomen kielen opetus, opetuksen suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen.

Opetusvelvollisuus on 530 h/lukuvuosi ja muun työn osuus 350 h/ lukuvuosi. Opetusta voi olla myös iltaisin.

Opetuksen kohderyhminä ovat maahanmuuttajat. Tehtävään sisältyy suomen kielen opetuksen suunnittelu, oma opetus, opiskelijoiden kielitaidon arviointi ja ohjaus ryhmissä sekä työelämäohjaus. Opettaja osallistuu myös kansalaisopiston kehittämistyöhön ja tiimityöskentelyyn.

Kelpoisuusehdot

Suomen kielen opettajalta edellytetään alan korkeakoulututkinnon ja 60 opintopisteen laajuisten pedagogisten opintojen ohella aiempaa kokemusta suomen kielen opettamisesta maahanmuuttajille. Muu koulutus, kielitaito ja työkokemus ovat eduksi.

Palkkaus määräytyy OVTESin mukaan.

Hakijan tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa työnantajalle rikostaustaote ja todistus terveydentilasta. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lähetä hakemuksesi 7.10.2024 klo 15.00 mennessä, Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävän sisällöstä ja työehdoista antaa rehtori Annelie Åkerman-Anttila, annelie.akerman-anttila@porvoo.fi, puh 040 191 4454.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PRV-50-57-24/fi_FI