Perhetyöntekijä, Perhekeskus Etelätuuli, Rauma ja, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule perhetyöntekijäksi tiimiin, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, perhetyöntekijöitä, kotipalvelun työntekijöitä ja esihenkilö.
Työtä tehdään systeemisellä työotteella ja viikoittaisissa tiimikokouksissa käytettävissämme on myös perheterapeutti.

Työn keskiössä on lapsen ja hänen perheensä tukeminen. Perhetyöntekijänä työsi on liikkuvaa; tapaamiset toteutetaan asiakkaiden kotona ja muissa arkiympäristöissä.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, mutta tarvittaessa tehdään myös iltatyötä. Työ on luonteeltaan suunnitelmallista, tavoitteellista ja vuorovaikutuksellista. Työssäsi korostuu ohjauksellinen työote; mallintaminen, yhdessä tekeminen ja keskustelut. Työnkuvaan kuuluu myös työn dokumentointia ja suunnittelua itsenäisesti ja yhdessä työparin kanssa, sekä verkostoyhteistyötä asiakkaan palveluverkoston kanssa tarvittaessa.

Toivomme sinulta työkokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ennakkoluulottomuutta ja joustavuutta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä kohdata haastavassa elämäntilanteessa olevia asiakkaita myötätuntoisesti.

Tarjoamme sinulle paikkaa työyhteisössä, jossa on vahvaa osaamista. Työtoverit tarjoavat tukea, mutta sen lisäksi työssäsi onnistumista ja jaksamista tukevat toimivat tiimit ja säännöllinen työnohjaus. Satakunnan hyvinvointialueella on käytössä Smartum-palvelu, mm. kulttuuriin, liikuntaan ja hyvinvointiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi). Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ammattihenkilö rekisteriin. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista taitoa, sekä ICT-osaamista.

Meillä on käytössämme työauto, mutta myös oman auton käyttäminen pitää olla mahdollista.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli hänen työhönsä kuuluu lasten ja iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelyä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisessa annetussa laissa (504/2002) tai sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetussa laissa säädetyllä tavalla.

Tehtävän täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-02-95-24/fi_FI