TUOTEKOORDINAATTORI, WasaTalent Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Alucar on maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja. Toimimme kansainvälisesti toimipaikoiltamme Maksamaalta ja Rovaniemeltä. Alucar kehittää puutavaran kuljetukseen innovatiivisia ratkaisuja, ja yhtiö tunnetaan kaikkialla maailmassa alan uranuurtajana. Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat luotettavuus ja tuotteiden huippulaatu. Alucarin menestys syntyy alumiinista ja innovatiivisuudesta.

Etsimme nyt Alucar Oy:lle

TUOTEKOORDINAATTORIA

Haluatko päästä osaksi kasvavaa organisaatiota ja kehittää itsestäsi uusi nosturiasiantuntija?

Tässä tehtävässä olet vastuussa mm. nosturitilauksien speksauksista, tietojen ylläpitämisestä järjestelmiin, toimitusaikojen koordinoinnista ja seurannasta sekä vastaanottotarkastuksista. Suunnittelet asennukset yhdessä tiiminvetäjän kanssa ja toimit teknisenä tukena mm. myynnille.

Jotta viihdyt ja menestyt tässä tehtävässä, tulisi sinulla olla tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuorma-autojen tuntemus on etuna. Sinulta löytyy kokemusta dokumenttien kirjaamisesta ja jonkinlaista kokemusta projektien johtamisesta. Uskallat aktiivisesti toimia hyvässä yhteistyössä asiakkaiden sekä sisäisten sidosryhmien kanssa. Omaat hyvän asenteen uuden oppimiselle, nautit asioiden ratkaisemisesta ja sinulta löytyy halua kasvaa nosturiasiantuntijaksi.

Olet kiinnostunut monipuolisista tehtävistä ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossa ja olet tottunut käyttämään erilaisia toiminnanohjausjärjestelmiä.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa suomen kielen suullista osaamista. Kollegoiden ja eri sidosryhmien kanssa käytössämme ovat myös ruotsi ja englanti, joten näiden osaaminen ainakin tyydyttävällä tasolla on eduksi.

Alucarille henkilöstön tärkeys, osaaminen ja sitoutuminen ovat koko liiketoiminnan sydän. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi joka suuntaan. Meiltä löytyy hyvän ilmapiirin omaava ammattitaitoinen tiimi, joiden kanssa pääset vaihtamaan aktiivisesti ajatuksiasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Mikaela Nyberg, 0504141600, mikaela.nyberg@wasatalent.fi

Tuija Koski, 0449018575, tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan WasaTalentin sähköiseen rekrytointijärjestelmään https://avoimet-tyopaikat.wasatalent.fi/ viimeistään 30.9.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tuija.koski@wasatalent.fi