Sähköasentaja Kokkolaan, Kokkola, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sähköasentajille riittää tällä hetkellä hakuja ja töitä. Mutta tässä on asiakas, jolle suosittelemme vahvasti työllistymään! Ja nyt ei haeta vain sitä yhtä kaveria vaan täällä riittää töitä isommalle porukalle.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kokonaisvaltaisia sähköalan palveluita suoraan rakennuttajille, mutta myös teollisuuden tarpeisiin. Saat työsi tueksesi ammattitaitoisen tiimin sekä kattavan perehdytyksen talon tapoihin. Täällä ei porukassa hymy hyydy ja hommia painetaan hyvällä asenteella ja otteella. Ketään ei jätetä yksin ja kiireessäkin jaksetaan huolehtia, että hommat sujuu ja pelaa suunnitelman mukaan.

Työaika on ma-pe 7-16 ja työsuhde on aluksi määräaikainen. Työsuhde solmitaan työntekijän sekä meidän Bolt.Works Oy:n kanssa. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista työllistyä myös suoraan asiakkaalle. Tämän työsuhteen arvioitu kesto on 4-6 kk mutta kuten todettu, hyvistä tekijöistä pidetään lujasti kiinni ja hommia on tarjolla määräaikaisuuden jälkeenkin.

Toivomme löytävämme henkilön, jolla on joko valmiiksi vahvaa ammattitaitoa tai asennetta ottaa oppia vastaan. Toivomme tiimihenkisyyttä, kykyä työskennellä itsenäisesti, et kaihda asiakaspalvelua ja omaat ongelmanratkaisukykyä. Työskentelet työturvallisuutta sekä huolellisuutta noudattaen. Eduksesi on myös jos työskentelet sujuvasti myös molemmilla kotimaisilla kielillä, mutta suomi on tehtävässä vähimmäisvaatimus.

Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta, kokemus ei ole siis välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Sähkötyöturvallisuus, työturvallisuus sekä hätäensiapukortti ovat välttämättömiä sähkötöiden suorittamiseksi, mutta jos näitä ei löydy sinulta valmiina, me Boltilla autamme tämän asian kanssa.

Kuulostaako paikka siltä, että sen kuuluisi olla sinun? Hae heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja usein työt alkavat heti, sopivan henkilön löydyttyä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1451824