Johtava paikkatietoasiantuntija, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Palkkaus: 4194,10€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko ennakkoluuloton ja innostunut paikkatieto- tai kaukokartoitusosaaja, jonka intohimona on päästä kehittämään rakennettua ympäristöä kuvaavia analyyseja? Meillä saattaa olla kiinnostava työpaikka juuri sinulle!

Etsimme joukkoomme Johtavaa paikkatietoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen vastuullisiin paikkatietoalan tehtäviin.

Paikkatietoasiantuntijana olet osaltasi vastaamassa kaupunkiympäristön kaukokartoitus- ja paikkatietoaineistojen ja niitä hyödyntävien sovelluksien kehittämisestä. Tässä tehtävässä painottuu erityisesti kaukokartoitusmenetelmin hankittujen aineistojen analysoinnin ja hallinnoinnin osaaminen. Päämääränä on edistää kaukokartoitusaineistojen hyödyntämistä toimialalla. Tehtäväsi sisältää asiantuntija- ja kehitystehtäviä, projektiluonteisia töitä ja sidosryhmätyöskentelyä. Toimit läheisessä yhteistyössä paikkatietokeskuksen ja paikkatietotukitiimin muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyö on tiivistä myös kaupunkimittauspalveluiden sisällä ja kaupungin muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on maanmittauksen tai maantieteen ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi tehtävässä edellytetään aiempaa vankkaa työkokemusta maanmittaus-/paikkatietoalalta useamman vuoden ajalta.

Luemme eduksi asiantuntemuksen kuntien kaupunkimalli- ja paikkatietoaineistoista ja kokemuksen datajulkaisuista paikkatietorajapintapalveluissa, karttapalveluissa ja PowerBI:ssa.

Sinulle on kunnia-asia, että koet työsi merkitykselliseksi ja voit vaikuttaa oman työsi kehittämiseen. Ydinosaamiseesi kuuluu ilmakuvaus ja -keilausaineiston ja muun paikkatietodatan käsittely ja osaat rakentaa analyyseja niistä. Sinulla on myös osaamista tai kiinnostusta opetella satelliittikuvatulkintaa. Sinulla on projektityökokemusta ja osaat työskennellä projekteissa asiantuntijaroolissa ja/tai projektipäällikkönä.

Tällä hetkellä käyttämiämme ohjelmistoja ovat mm. FME, GeoServer, Oracle Spatial, PostgreSQL/PostGIS, MicroStation, TerraSolid ja QGIS. Arvostamme myös mahdollista koodausosaamista (esim. Python). Emme odota, että tuntisit näitä kaikkia ohjelmistoja ja tekniikoita syvällisesti etukäteen, mutta odotamme innokkuutta oppia aktiivisesti uutta. Meillä on hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja täydentää osaamista.

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät ja asiakaslähtöisyys on luonteva osa toimintaasi. Tartut työhön itseohjautuvasti ja omatoimisesti, mutta ymmärrät myös roolisi ja tehtäväsi osana asiantuntijatiimiä, yhteistyö muiden asiantuntijoiden kanssa on sinulle mielekästä. Alan kehitys kiinnostaa sinua ja itsesi kehittäminen on sinulle tärkeää, kehittymiskyky ja -halu näkyvätkin osana jokapäiväistä arkeasi.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentelet yhdessä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, ettei työ ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 4194,10 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Heräsikö mielenkiintosi? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 2.10.2024 klo 12 mennessä!

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi (linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Jäikö jokin mietityttämään?
Lisätietoja voit kysellä joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KYMP-03-55-24