Tuotantotyöntekijä Clewor Oy:lle, Kannus, Kannus, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme Clewor Oy:lle pitkäaikaista TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Kannukseen!

Haluatko sinä työskennellä yrityksessä, jonka missiona on tarjota palvelunaan puhdas, turvallinen ja sujuvampi työarki? Arvostatko sinä hyvää ja laadukasta asiakaskokonaisuutta yrityksessä, jolle myös ympäristöasiat ovat tärkeitä? Nyt on auki paikka yrityksessä, jossa tämä kaikki toteutuu!

Tässä työssä vastaat pääasiallisesti vaihtomattojen pesusta, pesulaitteiden kunnossa- sekä ylläpidosta ja mahdollisista konehuolloista, sekä muista tuotannollisisista tehtävistä. Työtehtävä on erittäin fyysistä ja vaatii tekijältään hyvää yleiskuntoa. Työtehtävät pitävät sisällään myös mm. pakkausta, lajittelua ja viimeistelyä.
Työtä tehdään alkuun maanantaista perjantaihin aamuvuorossa (klo 8:00-16:00), mutta mahdollisuus vuorotyöhön siirtymiseen on olemassa.

Työhön perehdytetään, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Tässä työssä asenne ja halu oppia ratkaisee. Työ on fyysisesti raskasta ja edellyttää 18 vuoden ikää.

Mahdollisuus siirtyä 6kk jälkeen suoraan asiakasyrityksen kirjoille työskentelemään!

TARJOAMME SINULLE
- Palkkauksen tekstiilihuoltoalan TES mukaan
- kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/vko)
- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan kasvavassa yrityksessä
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
- Arjessa kannustavat esihenkilöt
- Boltin oman sovelluksen, jonka kautta hoidat työsuhdeasiat helposti

HAE MUKAAN!
Hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Voit liittää mukaan myös CV:n mieluiten pdf-muodossa. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lataathan Boltin puhelinsovelluksen, niin
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1451867