Psykiatrinen sairaanhoitaja, Kauhajoen Miepä-yksi, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Mielenterveys- ja riippuvuushoidon aikuisten palveluyksikköön, Kauhajoen sote-keskukseen lähiterveyspalveluihin, psykiatrista sairaanhoitajaa määräaikaiseen toimeen ajalle 1.10.2024 - 31.12.2025.

Sairaanhoitajan työtila sijaitsee Kauhajoen sote-keskuksessa. Mielenterveys- ja riippuvuushoidon lähiterveyspalveluissa työskentelee lisäksi neljä psykiatrista sairaanhoitajaa, joista yhdellä on vastuulla riippuvuusasiakkaat. Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden työnohjaukseen ja kouluttautumiseen.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa psykososiaalisen tuen antamisesta elämänkriiseistä, mielenterveys- ja riippuvuusongelmista kärsiville asiakkaille. Työ on kohtaamista, kuuntelemista, tukemista, motivointia, ongelmien käsittelyä sekä hoidon järjestämistä ja toteuttamista. Työtehtävät painottuvat yksilövastaanottotapaamisiin sote-keskuksessa. Vastaanotolla arvioidaan asiakkaan hoidon tarvetta, suunnitellaan ja toteutetaan hoitoa kunkin asiakkaan tilanteen mukaisesti. Työnkuvassa on mukana myös neuropsykiatrista kartoitusta ja tutkimusta.

Toimintamme perustuu korkeatasoiseen hoidon laatuun, ihmisarvon kunnioittamiseen, moniammatilliseen yhteistyöhön sekä osaavaan henkilökuntaan. Olet tuleva työkaverimme, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn, osaat toimia yhteistyössä muun tiimin kanssa ja sinulla on paineensietokykyä.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94).
Eduksi katsotaan alan syventävät opinnot ja työkokemus mielenterveys- ja riippuvuushoidosta.

Työaikamuoto on liukuva yleistyöaika, jossa on mahdollista valita ruokailu ripeästi työajalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Palvelusuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.
Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620475/fi_FI