Ompelija/Verhoilija, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme kokemusta omaavaa Ompelijaa/Verhoilijaa!

Tehtävästä:

Haemme jo kokemusta omaavaa ompelijaa/verhoilijaa räätälöityjen tekstiilituotteiden ompeluun ja verhoiluun.

Tässä tehtävässä tehtävässä olet osa muuta tuotannon tiimiä. Tehokkuus, tarkkuus ja innovointi ovat keskiössä tässä tehtävässä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joko tekstiilialan koulutusta tai monipuolista tekstiilialalta itse hankittua työkokemusta. Tarvittavat taidot voivat myös olla peräisin vahvasta panostuksesta ompeluun tai verhoiluun painottuvasta harrastuksestasi. Omaat myös hyvät yhteistyötaidot, ripeän ja huolellisen otteen työhön, kyvyn omaksua uutta ja tehdä työtä itsenäisesti. Arvostamme lisäksi mahdollisuuttasi työskennellä myös suomen kielellä.

Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö. Työpäivät sijoittuvat arkipäiviin klo 8-16 välille.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa tekstiilialan osaamistasi lämminhenkisessä ja laadukkaassa työyhteisössä. Palkkauksesi määritellään Tekstiili- ja Muotialan työehtosopimuksen mukaan, jossa huomioidaan aiempi kokemus ja myös osaaminen. Työsuhteesi solmitaan aluksi Henkilöstöliigan kanssa ja myöhemmin sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätäthän hakemuksesi meille 23.09.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit halutessasi tiedustella Vesa Suominen, p. 040 3075011 tai vesa.suominen@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton HELA:n jäsen.

Tunnemme työt ja tekijät!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22362967