Prosessityöntekijä Turenkiin, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TOIMENKUVA

Etsimme asiakkaallemme kokopäiväiseen työsuhteeseen prosessityöntekijää tuotantotehtäviin. Tehtäväsi on pääasiassa linjanhoitoa, jossa säkitetään puupellettiä, joten ethän ole allerginen puupölylle. Tehtäviisi kuuluu myös trukilla ajoa ja yleisiä teollisuusalan siivoustehtäviä.

ODOTAMME SINULTA

Emme vaadi välttämättä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä työhön koulutetaan. Arvostamme reipasta asennetta työntekoon. Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn ja työtä tehdään arkisin klo 7-15:30. Kokemus teollisuudesta katsotaan isoksi eduksi. Työ kestää vuoden 2024 loppuun.

MITEN HAET TYÖPAIKKAA

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

MUUTA

Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun olevan valmis aloittamaan nopealla aikataululla.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Hämeenlinna Silja Syrjälä p. 050 9178540.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/576137514