Yrittäjä, Lintusetti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TULE YRITTÄJÄKSI SENIOR SHOP VAATEKAUPPAKETJUUN JATKAMAAN ETELÄ.SUOMEN ALUEEN TOIMINTAA

Nyt vapautuu myyntialue johon kuuluvat mm osa Helsinkiä, Länsi-Vantaa, Nurmijärvi, Hämeenlinna, Hyvinkää, Riihimäki. Alueen yrittäjä myy nyt tämän alueen eläkkeelle siirtymisen johdosta. Myyntialue on ollut toiminnassa syksystä 2012 lähtien, joten asiakaskunta on odottamassa ja Senior Shop nimi on tuttu alueella.

Senior Shop on ruotsalainen franchising-ketju, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1996. Tänään ketjulla on noin 30 franchising-yrittäjää Pohjoismaissa. Suomen Senior Shop aloitti toimintansa syksyllä 2010 ja meitä on tällä hetkellä 7 yrittäjää. Liikeideamme on " vaatekauppa joka tulee asiakkaan luo ". Me myymme vaatteita pop up kaupoissa sekä vierailemalla seniori- ja palvelutaloissa ja yhdistysten tapahtumissa.

Yrittäjille tarjoamme alkukoulutuksen, budjetointi-ostotoiminnan ohjauksen, myynti- ja markkinointimateriaalit sekä Senior Shop konseptikäsikirjan. Ja tietysti jatkuvan tuen.
Franchising-yrittäjyyden hyöty korostuu siinä, että saat valmiiksi testatun ja toimivan konseptin käyttöösi.

Yrittäjän vuosi koostuu syksy- ja kevätmalliston myyntisesongeista. Työ on päivätyötä ja aktiivista työaikaa on noin 8 kuukautta vuodessa.
Senior Shop yrittäjän työssä on vaihtuvuutta ja voit vaikuttaa oman työviikon aikatauluihin. Sesongin uudet tuotteet tuovat vaihtelua ja pääset työskentelemään kansainvälisten merkkituotteiden parissa.

Kokemus vaatteiden kanssa työskentelystä on etu, mutta ei välttämättömyys.
Osaat ja haluat myydä!
B-ajokortti on tarpeen, sillä mukanasi kulkee oma yli 1000 vaatteen tavaratalo..

Tutustu yrittäjien kokemuksiin blogissa.
www.seniorshopsuomi.fi/rekrytointi

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää !
 HYVÄ MYYNTIALUE ODOTTAA JATKAJAA
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@seniorshop.fi