Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Sininen Kuu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme lastenhoitajaa/ lähihoitajaa pieneen, kodinomaiseen taidepäiväkotiimme, jossa hoitolapsemme ovat iältään 3-6-vuotiaita.

Tarjoamme iloisen ja idearikkaan työympäristön, jossa työkaverit ovat ammattitaitoisia ja tekevät työtä sydämellä. Olemme kärkipäätä pääkaupunkiseudulla tehdyn asiakaskyselyn perusteella. Meillä viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijät. Meillä työskentelevät ja työskennelleet ovat kuvanneet, miten vihdoinkin voi tehdä työtä, johon on valmistunutkin.

Lisää tietoa löydät nettisivuiltamme www.sininenkuu.fi ja facebookista päiväkodin nimellä.

Työ on luonteeltaan kokoaikaista ja työvuorot sijoittuvat klo 7.30-17 välille kolmeen eri vuoroon päivästä riippuen.

Palkkauksessa käytämme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, mutta sen lisäksi maksetaan joulukuussa 2024 bonusrahan kaikilta tehdyiltä kuukausilta. Bonuksen suuruus määräytyy tehdyn työnkuvan perusteella. Lisäksi luontaisetuna liikunta- ja kulttuuriseteleitä.

Edellytämme sinun omaavan alan koulutuksen (esim. lähihoitaja tai lastenohjaaja) mutta taidepäiväkotina olemme ensisijaisesti kiinnostuneita, mitä sinulla on tarjottavaa lapsille ja kasvatustiimille erityisesti kuvallisen ilmaisun ja/ tai draamakasvatuksen parissa. Alan työkokemus katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta elämänkokemusta, joustavaa ja positiivista luonnetta, erinomaisia sosiaalisen kanssakäymisen taitoja ja ryhmätyötaitoja ja lapsiryhmän ohjaustaitoja sekä kykenevyyttä myös itsenäiseen työskentelyyn. Hoitolapsemme ovat meille tärkeät, joten ovathan lapset myös sinulle sydämen asia.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Työpaikasta voi kysyä lisätietoja meilitse mia.ingman@sininenkuu.fi tai puhelimitse ma-to klo 14-14.30 numerosta 040-5788559/ Mia Ingman, päiväkodin johtaja.

Pyydän lähettämään hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen: mia.ingman@sininenkuu.fi. Lisää sähköpostin aihekenttään: LASTENHOITAJA/ LÄHIHOITAJA. Työpaikasta voi kysyä lisätietoja meilitse mia.ingman@sininenkuu.fi tai puhelimitse ma-to klo 14-14.30 numerosta 040-5788559/ Mia Ingman, päiväkodin johtaja.

Kiitos, ollaan kuulolla =)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mia.ingman@sininenkuu.fi