Varhaiskasvatuksen opettaja, Ojoisten päiväkoti, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 2865€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lumoudutko sinä lapsesta ja toiminnasta heidän kanssaan? Me etsimme sinua, varhaiskasvatuksen ammattilainen, työsuhteeseen Hämeenlinnaan.Kiinnostuitko? Hienoa, sillä meillä on töitä juuri sinulle!

Haemme Ojoisten päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa 30.9.2024 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Ojoisten päiväkodissa on hyvä yhteishenki, olemme joustava ja välittävä työyhteisö. Keskustelemme paljon ja haemme aktiivisesti yhteistä näkökulmaa yhteisiin asioihin. Ryhmiä päiväkodissamme on kahdeksan. Toimintatilat ovat tilavat, toimivat ja esteettömät. Ojoisten päiväkodin sijainti on hyvä, lähellä ovat metsät, puistot ja kaupungin keskusta. Päiväkoti toimii osana Ojoisten Lastentalon kokonaisuutta. Neuvola ja alkuopetus toimivat saman katon alla.

Lapsiryhmässä päivät ovat toimintaa ja elämää täynnä. Toimit kunnioittavassa vuorovaikutuksessa lapsen kanssa, osaat pysähtyä hetkeen ja innostua leikeistä ja monipuolisesta tekemisestä yhdessä lasten kanssa. Näet pedagogiikan ja oppimisen kokonaisvaltaisena toimintana, jossa jokainen hetki on arvokas. Sinulla on kiinnostus kehittää varhaiskasvatuksen toimintakulttuuria varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Päiväkodissa työskentelet osana moniammatillista kasvattajayhteisöä yhdessä toisten varhaiskasvatuksen opettajien, lastenhoitajien, avustajien ja erityisopettajien kanssa. Työssäsi vastaat vasun tavoitteiden mukaisesti lasten kasvatuksesta, opetuksesta ja hoidosta yhdessä muun kasvattajatiimin kanssa ja hyvässä yhteistyössä huoltajien kanssa.Viikoittainen työaika on keskimäärin 38 h 15 min. Palkkaus on OVTES:n mukainen.

Miksi meille? Tullessasi osaksi Hämeenlinnan väkeä, saat itsellesi: - mukavat ja osaavat työkaverit- merkityksellisen työn ja vaikuttamismahdollisuudet- mahdollistavan johtamisen oman urasi tueksi- laadukkaita täydennyskoulutuksia ja mahdollisuuksia oman ammattitaitosi kehittämiseen- laajat henkilöstölle suunnatut liikunta- ja hyvinvointipalvelut- vuotuisen liikunta- ja kulttuuriedun

Vakituiseen tehtävään kiinnittyessäsi tarjoamme sinulle lisäksi palkallisen vapaaviikon (5 päivää) pidettäväksi ensimmäisen vuoden aikana.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2024 klo 23.59 mennessä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä päiväkodin johtaja Tiina Henttiseen sähköpostitse tiina.henttinen@hmledu.fi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika tehtävään on 16.-30.9.2024. Hakuaika päättyy 30.9. klo 23:59. Mahdollisia rekrytointikeskusteluja tehdään jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-varhaiskasvatus.jobilla.com/blstg-56141-varhaiskasvatuksen-opettaja?locale=fi-FI