Lähihoitaja (palvelukeskus Huuponhovi, Joutsa), m, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 2407,34€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme määräaikaiseen tehtävään 31.12.2024 asti

LÄHIHOITAJAA

Palvelukeskus Huuponhovi on kodinomainen, ikääntyvien palveluasumisen yksikkö, jossa asukkaita on tällä hetkellä 17. Toiminnassamme painottuu vahvasti asukaslähtöisyys ja iäkkäiden asukkaiden arjen turvaaminen. Ympäristö mahdollistaa aktiviteettien ja ulkoiluttamisen järjestämisen asukkaiden kanssa kauniiden maisemien äärellä. Panostamme viriketoimintaan ja sitä pyritään järjestämään asukkaille heidän toiveidensa mukaan päivittäin.

Yksikössä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitaja ja hoiva-avustaja. Palveluvastaava vastaa talon toiminnasta. Jatkuva oppiminen ja toiminnan kehittäminen on tärkeä osa työarkeamme tiimissä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja huomioimme työntekijöidemme erilaiset ura- ja elämäntilanteet töiden suunnittelussa. Tiedämme, ettei elämä pyöri vain töiden ympärillä, minkä vuoksi pyrimme kuuntelemaan henkilöstöä. Työvuorosuunnittelu on joustavaa ja voit itse vaikuttaan omiin työvuoroihisi.

Huuponhovin hoitajat ovat erinomaisia perehdyttäjiä. Jokaiselle tulijalle suunnitellaan henkilökohtainen perehdytysohjelma, jota käydään läpi nimetyn ohjaajan kanssa.

Tiimimme vahvuudet henkilöstömme mielestä:

Pieni yksikkö
 Hyvä työilmapiiri
 Motivoitunut henkilökunta
 Aina saa tarvittaessa apua työkavereilta
 Voi vaikuttaa omiin työvuoroihin

Lisäksi käytössämme on ilmaiset parkkipaikat.

-----------------------------------------------

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa. Työ on 3-vuorotyötä ja jaksotyötä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621107/fi_FI