Hälytyskeskuspäivystäjiä Vantaalle, Avarn Security Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme osa-aikaisia hälytyskeskuspäivystäjiä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin

Haluatko osaksi tiivistä työporukkaa, jossa jokaisen työtä arvostetaan? Avarn Securityn hälytyskeskuksessa sinulla on näköalapaikka turvallisuusalan mielenkiintoiseen maailmaan. Työssäsi palvelet asiakkaitamme sekä autat vartijoitamme ja järjestyksenvalvojiamme tekemään heidän päivästään turvallisen ja sujuvan. Tehtäviisi kuuluvat mm. hälytystehtävien välittäminen, asiakaskontaktit puhelimitse ja sähköpostitse sekä etävalvonta kameroilla ja ohjelmistoilla.

Et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta turvallisuusalalta. Riittää, että olet innokas ja nopea oppimaan uutta. Tueksesi saat kokeneet kouluttajat ja esimiehet sekä kivat työkaverit, jotka huolehtivat osaamisesi kehittämisestä yhdessä sinun kanssasi. Tärkeimmät kykysi ovat asiakaspalvelutaitosi ja kykysi toimia osana tiimiä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta erityisesti vartiointi- ja asiakaspalvelutehtävistä.

Tehtävässä tarvitset:

-
nuhteettoman taustan

-
vähintään 18 vuoden ikää

-
kyvyn kommunikoida selkeästi ja rauhallisesti sekä suomeksi että englanniksi

-
hyvät tiimityötaidot

-
voimassa olevan vartijakortin, johon tarjoamme tarvittaessa koulutuksen

Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin. Työsopimusta tehtäessä voimme sopia joustavasti sinulle sopivan vaihtoehdon vaikkapa opintojen oheen.

Kaikille tehtäviin valituille teetämme luotto- ja turvallisuusselvityksen, joiden läpäiseminen on ehto työsuhteen alkamiselle.

Mitä tarjoamme?

Meillä saat mahdollisuuden tutustua alaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviin ja työvälineisiin. Hälytyskeskuspäivystäjä toimii eri palvelukokonaisuuksien rajapinnassa, joka takaa hyvän kokemuksen ja etenemismahdollisuudet alalla. Meillä on turvallinen ja terveellinen työympäristö sekä monipuolinen työterveyshuolto. Kiinteistössä on myös oma uima-allas, sauna ja kuntosali, jotka ovat käytössä henkilökunnalle.

Avarn Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää.

Palkkaus, vartiointialan TES taso IV sekä kohdekohtainen lisä

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.10.2024. Aloitamme haastattelut ja teemme osan valinnoista jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Annika Ekebom (annika.ekebom@avarnsecurity.fi)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://avarn.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1806&jbid=15