Sosiaaliohjaaja, Posio, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 2914,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaaliohjaajan töihin Lappiin!

Virka sijoittuu Lapin hyvinvointialueen Kaakkoiselle palvelualueelle sosiaalipalveluiden toimialalle, perheiden ja työikäisten vastuualueelle, ensisijaisesti työikäisten ja päihdepalveluihin. Sosiaaliohjaajan pääasiallinen toimipiste sijaitsee Posiolla.

Sosiaaliohjaajan työ sisältää suunnitelmallista asiakkaiden ohjausta ja neuvontaa, sekä vuorovaikutuksellista osallisuuden, elämänhallinnan ja sosiaalisen toimintakyvyn tukemista. Työssä painottuu suunnitelmallinen asiakastyö työikäisten asiakkaiden kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu muun muassa toimeentulotuen käsittely, suunnitelmien laatiminen, ryhmien ohjaaminen, sekä yhteistyö verkostojen kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa olet osa ammattitaitoista työyhteisöä. Saat tukea tiimiltäsi ja lähiesihenkilöltäsi, sekä mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tehtäviin perehdytys järjestetään tarpeidesi mukaan. Käytettävissäsi on myös Lapin hyvinvointialueen monipuoliset työsuhde-edut mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja, joustavaa työotetta, sekä intoa aikuissosiaalityön kehittämiseen.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 914,70 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 30.9.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620366/fi_FI