Comforta: Kunnossapitohenkilö / Kajaani, Comforta Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt positiivista ja ahkeraa kunnossapitohenkilöä Comfortan Kajaanin palvelukeskukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitohenkilönä tehtäviisi kuuluu tehdä ja koordinoida koneille, laitteille sekä kiinteistölle ennakkohuoltoja, kuitata häiriöitä, tehdä ja koordinoida konerikkojen korjausta sekä seurata prosessin toimivuutta ja laatua. Tehtäviisi kuuluu myös osallistua veden- ja energiakulujen seurantaan ja osallistua kunnossapidon hankintojen ja budjetoinnin suunnitteluun. Tässä tehtävässä olet erittäin tärkeässä roolissa varmistamassa tuotantomme sujuvuutta.

Olet oma-aloitteinen, energinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Sinulla on henkilöstö- ja asiakaslähtöinen perusasenne sekä loistavat ryhmätyötaidot ja aktiivinen työote. Työssä onnistuminen edellyttää sähkö-, automaatio- asentajan, teknikon tai insinöörin koulutusta sekä kokemusta teollisista kunnossapitotehtävistä. Eduksi katsotaan myös tekninen harrastuneisuus sekä lisäkoulutukset, sähköturvallisuus-, tulityö- ja työturvakurssit sekä pätevyys itsenäiseen sähkötyöhön. Lisäksi tehtävässä edellytetään 18 vuoden ikää ja hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työn osana toimivaa ja ammattitaitoista tiimiä. Työpäivän aikana pääset tekemään useita erilaisia tehtäviä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja viikoittainen työaika on 40 tuntia. Työ on kaksivuorotyötä ja palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko?

Kysy rohkeasti lisää tehtävästä palvelupäällikkö Arto Määtältä, sähköpostitse arto.määttä@lindstromgroup.com(mailto:arto.m%C3%A4%C3%A4tt%C3%A4@lindstromgroup.com), tai puhelimitse (+358406625620). Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Comforta on erikoistunut hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiilipalveluihin. Comforta työllistää yli 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa ja on osa Lindström Group -konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://lindstrom.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1884&jbid=15