Ravintolapäällikkö, HEILA OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Unelmiesi ravintolapäällikkyys odottaa Sinua parinkymmenen hengen iloisessa ja pitkäaikaisessa työntekijäseurassa ja vieläpä kuvankauniissa Heinolassa!

Heinolan Heilassa on viety eteenpäin lähiruuan ilosanomaa jo yli 16 vuotta. Saman katon alla toimivat kahvila-ravintola, leipomo, lähiruokamyymälä, viinitila ja pienpanimo. Tässä on tosiaankin mieletön paikka Sinulle rakentaa omaa lähiruokatarinaasi. Meillä pääset vaikuttamaan ja kehittämään, luomaan uutta ja ideoimaan.

Ihan ensimmäiseksi odotamme Sinulta löytyvän intohimoa hyvään (lähi)ruokaan.
Toivomme myös kokemusta pyöritellä kauhan lisäksi työvuoroja ja näkemystä ruokalistojen sekä annosten suunnitteluun. Satokaudet ja sesonginvaihtelut ovat toivottavasti myös Sinulle tuttuahuttua.

Apunasi sekä tukenasi on meillä jo pitkään, vuosikausia viihtynyt henkilökunta. Kokemusta lukujen pyörittelystä et välttämättä tarvitse, mutta ei talouslukujen hallitsemisesta haittaakaan ole

Työaikasi on sovittavissa tilanteesi mukaan osa- tai kokopäiväiseksi. Meillä on myös vallan mukavat työajat, sillä yökyöpelinä ei tarvitse hääriä.

Emme me tässä ala väittämään etteikö kiire toisinaan ole, tai että työnteko on meillä pelkkää ruusukakkujen tuoksuttelua. Pienessä, yksityisessä yrityksessä kaikki joutuvat toisinaan joustamaan. Mutta se on mielestämme juuri se meidän vahvuus. Meillä kun joustaa myös työnantaja.

Älä jää nuolemaan (toivottavasti taikinaisia) näppejäsi, vaan laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen tulemaan samantien. Paikka täytetään heti kun sopiva soppa on keitetty!
Kyselyt, lisätiedot ja hakemukset sähköpostitse: titta@pihamaaoy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:titta@pihamaaoy.fi