Yksikönjohtaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nautitko itsenäisestä ja monipuolisesta työnkuvasta? Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen ja esihenkilönä toimiminen sinun juttusi?

Nykyisen yksikönjohtajamme jäädessä eläkkeelle haemme Palvelukeskus Haanojaa uutta yksikönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja hae mukaan kehittämään elämänmakuista ja onnellista arkea asukkaillemme!

Palvelukeskus Haanoja työpaikkana

Palvelukeskus Haanoja tarjoaa 98:lle ikäihmiselle ihanteelliset puitteet turvalliselle asumiselle viihtyisällä paikalla Kouvolassa. Tarjoamme myös arkisin päivätoimintaa kotona asuville ikääntyneille, jotka tarvitsevat tukea kotona selviytymiseen tai seuraa päivisin. Päivätoiminnan lisäksi meillä on kattava määrä erilaisia tukitoimintoja mm. fysioterapiaa, allaskuntoutusta, liikunnanohjaajan ja jalkahoitajan palveluita. Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_haanoja

Työpäivät meillä ovat vaihtelevia ja työn isoja linjoja ohjaa vuosikello. Meille on erityisen tärkeää se, että päivittäinen asukastyö on laadukasta ja asukaslähtöistä, ja että työyhteisöstä pidetään hyvää huolta. Toivomme, että sinun työtäsi ja ajatteluasi ohjaavat samat arvot.

Työpäiväsi meillä yksikönjohtajana

Yksikönjohtajana tehtävänäsi on toimintayksikön vastuuhenkilönä ja tiimisi esihenkilönä toimiminen. Vastaat yksikön eri osa-alueiden kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa sekä hallinnollisten tehtävien hoitamisesta (mm. työvuorosuunnittelu, palkka-asiat, rekrytointi, laskutukseen liittyvät toimenpiteet).

Johtamisessa painopisteinä sinulla on:

- mukautuminen muuttuvaan sote-toimintaympäristöön (yhteisöllinen asuminen uusi palvelumuoto)
- yksikön toiminnan kehittäminen (rakenteellisesti sekä laadullisesti)
- henkilöstön hyvinvoinnin johtaminen
- yksikön talouden johtaminen.

Tehtävä on kokoaikainen vakituinen ja työ on päivätyötä. Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 2.5.2025.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla:

- sosiaali- ja terveysalan AMK-tason pätevyys (esim. sairaanhoitaja, geronomi, sosionomi)
- vähintään 3 vuoden kokemus esihenkilönä toimimisesta
- organisointi- ja priorisointikykyä sekä kiinnostusta toimintatapojen luomiseen ja kehittämiseen
- ratkaisukeskeinen ote työntekoon sekä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tulemme edellyttämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiltä asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Mitä me tarjoamme sinulle?

- Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työnkuvan, jossa pääset vaikuttamaan yksikön toimintaan ja kehittämään laaja-alaisesti omaa osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa.

- Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja tukenasi toimivat oma esihenkilösi, kollegat, alkuun nimettävä kummisi sekä organisaation tukifunktiot (mm. rekrytointiasiantuntija, työvuorosuunnittelun asiantuntija, laatupäällikkö, palveluasiantuntija).

- Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, olisiko tässä sinun tuleva työpaikkasi?

Lähetä meille hakemuksesi ja palkkatoiveesi 13.10. mennessä ja kerro meille, millaista kokemusta sinulta löytyy. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Haastattelut järjestetään yksikössä 24.-25.10.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Britta Dölling-Hasu, 0469205725, britta.dolling-hasu@esperi.fi. Soittoaika ke 25.9. ja ma 30.9. klo 14-16
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4962542-yksikonjohtaja-palvelukeskus-haanoja