Metsäasiantuntija, Metsänhoitoyhdistys Lakeus, Töitä Suomesta työvoimapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 5.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kahta myyntitaitoista metsäasiantuntijaa vahvistamaan Jalasjärven ja Kurikan toimistojamme Etelä-Pohjanmaalla. Työtehtäviisi kuuluvat puukaupan, metsänhoidon ja asiantuntijapalveluiden myynti ja markkinointi sekä niiden suunnittelu ja toteutus. Lisäksi tehtävään sisältyy metsänomistajien neuvontaa ja koulutusten järjestämistä.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus (esim. MTI tai MMM), mutta myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat ovat tervetulleita laittamaan hakemuksen. Arvostamme tuloshakuisuutta, myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä yrittäjämäistä asennetta. Kokemus puukaupasta sekä metsänhoitotöiden suunnittelusta ja myynnistä ovat merkittäviä etujasi.

Jos olet kehittänyt metsällisiä taitojasi sekä uskallat rohkeasti lähestyä metsänomistajia puhelimitse, niin sinulla on jo paljon siitä työpersoonasta, jota haemme. Tämän lisäksi arvostamme myynti- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä kuunnella ja halua ymmärtää metsänomistajien tarpeita.

Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, lounasedun ja tulospalkkion sekä kattavat sairaskulu- sekä tapaturmavakuutukset niin työssä kuin vapaa-ajalla. Järjestämme kattavan perehdytyksen ja koulutusta työtehtävien hoitamiseen. Aktiivisesti toimivassa metsänhoitoyhdistyksessämme saat monipuolisen, mielenkiintoisen ja osaamisesi mukaan kehittyvän työtehtävän sekä hyvän työyhteisön tuen.

Heräsikö kiinnostuksesi liittyä metsäiseen tiimiimme? Siinä tapauksessa laita hakemuksesi meille linkin kautta viimeistään 5.10.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pasi Lahti (044773 6689 / pasi.lahti@mhy.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/4970752-mhy-lakeus-metsaasiantuntija