LVI-Huoltoprojektipäällikkö, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt asiakasyrityksellemme projektipäällikköä huolto- ja kunnossapitoyksikköönsä. Työt sijoittuvat pääkaupunkiseudulle.

Tulet toimimaan projektipäällikkönä erilaisissa huolto- ja kunnossapidon lvi-projekteissa. Isona roolina työnkuvaasi kuuluu asiakassuhteiden ylläpito, uusasiakashankinta sekä tarjouslaskenta. Emme edellytä monien vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta toivomme taustaa huoltopuolelta.

Toivomme sinulta:

Aiempaa kokemusta LVI-huoltopuolen työtehtävistä
     Kykyä pitää langat käsissä
     LVI-insinöörin tai -teknikon koulutustaustaa talotekniikan alalta
     Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa
     Positiivista sekä tuloshakuista asennetta

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoiset projektit
     Pitkäaikaiset asiakassuhteet
     Osaavan tiimi
     Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

Käy katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi, otsikolla LVI-huoltoprojektipäällikkö. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/17461843