Vastaava sairaanhoitaja Taavetin muistikoteihin, Wilhelmiina Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 5.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Wilhelmiina on ikäihmisille koti, jossa he saavat tarvitsemaansa hoivaa ja tukea. Visiomme on "Jotta me kaikki voimme ikääntyä paremmin". Teemme rohkeaa työtä paremman ikääntymisen, ihmisten osallisuuden ja arvokkaan vanhuuden puolesta. Omistajamme on Miina Sillanpään Säätiö.

Tehtävä meidän muistikodeissamme on sinulle varmasti sopiva, mikäli koet ikäihmisten perushoivan olevan tärkeää, haluat osallistua muistisairaiden värikkääseen arkeen ammattitaitoasi hyödyntäen sekä tarjota heille parasta mahdollista tukea ja hoivaa.Wilhelmiina Taavetti sijaitsee Helsingin Pikku Huopalahdessa.

Sairaanhoitajana toimenkuvasi muodostuvat asukkaidemme päivittäisen perushoidon ja hyvinvoinnin tukemisesta sekä ammattitaitoasi vastaavista sairaanhoidollisista tehtävistä. Vastaat myös lääkehoidosta, toimit Wilhelmiinan oman geriatrin työparina viikoittain sekä tuet muita hoitajia päivittäisessä hoitotyössä. Tehtävässä pääset työskentelemään kahden muistikodin vastaavana sairaanhoitajana.

Jotta tehtävä parhaiten onnistuisi, edellytämme sairaanhoitajan tutkinnon ja hyvän suomen kielen taidon lisäksi työkokemusta muistisairaiden parissa työskentelystä.

Me pidämme henkilöstömme muisti- ja ammattiosaamista arvossa mm. hyödyntämällä Skhole oppimisympäristöä koulutuksissa. Haluamme myös olla mukana tukemassa hoivahenkilökuntamme ammattiosaamista, mikäli lisäkouluttautumiset kiinnostavat!Työ on pitkälti kaksivuorotyötä. Työvuorot ovat kuitenkin toiveittesi mukaisia, sillä sinä itse saat niitä olla suunnittelemassa ja elämäntilanteesi otetaan muutenkin huomioon.

Saadessasi Epassin käyttöösi (max. 400 € vuodessa) voit hyödyntää sitä esimerkiksi lempiartistisi keikoilla käymiseen, ikuisesti työnalla olleen kuntosalijäsenyyden hommaamiseen, rentouttavaan hierontaan työpäivän päätteeksi tai vaikka työmatkoihisi. Pihlajalinnan työterveyshoitajat ovat saavutettavissa kellon ympäri, ja Wilhelmiina Taavetista löytyvä XCryo huippukylmähoitolaite on vapaassa käytössäsi aina, kun mahdolliset kiputilat yllättävät.

Voit henkilökuntahinnoin nauttia Wilhelmiinan oman keittiön valmistamaa ruokaa, ja mikäli päivän aikana pullahimo iskee, kahvilamme voi tuoda helpotusta siihen. Maksuton kahvi/tee auttaa, kun kaipaat virkistystä. Taavetista löytyy pieni kuntosali, mikäli haluat työpäivän lopuksi jäädä vielä hikoilemaan. Autolla kulkeville työntekijöille löytyy maksuton pysäköintimahdollisuus.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkauksen pohjalla käytetään palkkaluokkaa G23 (2703,11 €- 2953,32 €). Maksamme kaikille kokoaikaisille työntekijöillemme 50 € Wilhelmiina lisän peruspalkan päälle. Erilaiset tehtävä- ja/tai vastuulisät voivat olla mahdollisia. Kerrothan meille kuitenkin palkkatoiveesi.

Maksamme sinulle 1000 € Tervetulo -kannusteen uuden työsuhteen kunniaksi. Kannuste maksetaan porrastetusti 4kk ja 6kk työssäolon jälkeen. Eri suuruisia tunnustuspalkkioita myönnetään, mikäli toiminnallasi olet vaikuttamassa positiivisesti Wilhelmiinan toimintaan, työyhteisöön tai asiakkaisiin.

Sairaanhoitajan tutkinnon ja kielitaidon lisäksi edellytämme lain mukaista rokotesuojaa sekä alalle soveltuvat rikosrekisteriotteen esittämistä. Wilhelmiina on savuton työnantaja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/96c0f30f-87d6-412b-bac6-05b827301124