Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Reisjärven kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme resurssilastenhoitajaa Reisjärven kunnan varhaiskasvatukseen ajalle 28.10.2024-31.5.2025. Resurssilastenhoitajan työn luonne on kiertävä ja tehtävässä toimit osana työtiimejä. Tehtävässä edellytetään joustavaa ja positiivista asennetta, tiimityötaitoja, ryhmänohjaustaitoja sekä kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Lapsilähtöisyys ja myönteisyys ovat meille tärkeitä arvoja ja kaikissa lapsiryhmissämme on käytössä pienryhmätoiminta. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään mahdollisuutta työskennellä tarpeen mukaan myös vuorohoitoryhmissä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan perustehtävänä on osallistua lasten kasvatukseen ja hoitoon. Lastenhoitajan tehtävässä painottuu erityisesti lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen. Varhaiskasvatuksen resurssilastenhoitaja toimii osana kasvattajatiimejä ja osallistuu toiminnan kehittämiseen ja arviointiin, sekä perheiden kanssa tehtävään yhteistyöhön lapsen parhaaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävässä on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esimerkiksi lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Työaika 38,25 tuntia/vko. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Työsuhteessa noudatetaan 2 kk koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621209/fi_FI