Koulutusalapäällikkö (humanistinen ala), Centria ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sinustako centrialainen? Olemme korkeakouluna se hieman erilainen, mutta itseensä täysillä luottava tyyppi, oman polkunsa kulkija. Centria on yli 4400 opiskelijan ja yli 350 asiantuntijan monialainen organisaatio, jonka juuret ovat alueella ja välittävässä työyhteisössä, mutta siivet laajalla kansainvälisissä verkostoissa. Vastuullisen, ahkeran ja aidosti välittävän asenteemme ansiosta meitä on kehuttu maan joustavimmaksikin korkeakouluksi.
Etsimme sinua humanistisen alan koulutusalapäällikkö
Centria-ammattikorkeakoulu etsii sinua, humanistisen alan koulutusalapäällikkö, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.1.2025 alkaen. Koulutusalapäällikkönä toimit tiimin vetäjänä ja esihenkilönä sekä yhteisöpedagogikoulutuksen opintojaksojen opettajana. Yhteisöpedagogiopinnoissa perehdytään kasvatus- ja yhteiskuntatieteisiin sekä teologiaan. Meiltä valmistuneet yhteisöpedagogit ymmärtävät yhteiskunnan monimuotoisuutta ja monikulttuurisuutta ja osaavat ottaa nämä asiat huomioon niin yksilöiden kuin ryhmienkin kanssa toimiessa. Olemme ainut ammattikorkeakoulu Suomessa, josta saa yhteisöpedagogin tutkinnon lisäksi kelpoisuuden toimia myös kirkon nuorisotyönohjaajana. Yhteisöpedagogikoulutukseemme sisältyy 90 opintopisteen laajuiset teologiset ja kirkolliset opinnot, jotka antavat kelpoisuuden Suomen evankelisluterilaisen kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan.
Koulutusalapäällikön roolissa vastaat sekä koulutuksen tuloksellisuudesta ja tavoitteiden toteutumisesta että osallistut opetuksen johtoryhmän työskentelyyn. Koulutusalapäällikön tehtävään sinulle varataan merkittävä osa työajastasi. Yhtenä osana työtäsi on oman alan eri aihealueiden opetus ja ohjaus, työelämäverkostojen ja oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja ylläpitäminen sekä tki-toiminta. Sinulla on apunasi koko tiimin osaaminen ja tuki. Työsopimuksessa nimikkeesi tulee olemaan pätevyytesi perusteella joko lehtori (koulutusalapäällikkö) tai yliopettaja (koulutusalapäällikkö).
Edellytämme sinulta:

lehtorin tehtävässä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai yliopettajan tehtävässä tohtorin tai lisensiaatin tutkintoa
kasvatusalan ja humanistisen alan syvää teoreettista ja käytännön osaamista
alan työkokemusta
pedagogista pätevyyttä (tai mahdollisuutta suorittaa se 3 vuoden kuluessa työn ohessa).

Arvostamme osaamistasi seuraavien osalta:

hyviä vuorovaikutus- ja esihenkilötaitoja
kykyä hahmottaa ja johtaa kokonaisuuksia
kokemusta kirkollisesta työstä ja sen alan tuntemusta
intoa ja paloa alan opetuksen kehittämiseen.

Opetuskielenä on pääosin suomi mutta edellytämme taitoa opettaa myös englanniksi. Toivomme, että kykenet käyttämään opetuksessa hyödyksi monipuolisia menetelmiä ja työkaluja. Opetusta on mahdollista olla myös iltaisin ja lauantaisin sekä lisäksi odotamme sinulta valmiutta tehdä työmatkoja viikonloppusin. Pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee Kokkolassa, mutta tehtäviä voi olla myös Ylivieskan ja Pietarsaaren kampuksilla.
Lisätietoja
Palkkaus Sivista ry:n ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen, vuosityöaika.
Hae viimeistään 9.10.2024 klo 16.00 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.centria.fi/rekry
Valmistaudu siihen, että voimme pyytää jatkoon pääseviltä hakijoilta opetusnäytevideon. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Lisätietoja antaa opetuksen vararehtori Jennie Elfving (p. 0400 903 929, jennie.elfving@centria.fi)
 Olemme työpaikka suurella sydämellä! Uskomme, että kun henkilöstömme voi hyvin, koko Centria voi hyvin. Vaikka olemme panostaneet erityisesti hyvinvointietuihin, laadukkaisiin työterveyspalveluihin ja hyvään johtamiseen, on kaiken toiminnan ytimessä aina mielekäs työ. Yhdessä tekeminen ja vaikuttaminen, vapaus ja välittäminen, rohkeus ja kokeileminen tekevät Centriasta työpaikan suurella sydämellä. Meille yhdenvertaisuus, avoimuus ja monimuotoisuus ovat tärkeitä arvoja. Kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin ja kasvamaan omalla urapolullaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://centria.fi/rekry?rmpage=job&rmjob=157&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol