Myyjä MOI Mobiili Pääkaupunkiseutu, DNA Kauppa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme energisiä ja innokkaita myyjiä MOI Mobiilin tiimiin! Työskentely tapahtuu MOI Mobiilin shop-in-shop myyntipisteillä Pääkaupunkiseudun Prismoissa. Jos sinulla on nälkää onnistua ja intohimoa myyntiin, tämä on tilaisuutesi loistaa!

MOI Mobiili

MOI on moderni puhelinoperaattori, joka tarjoaa räätälöidysti kuluttajan tarpeeseen kehitettyjä puhelin- ja nettiliittymiä. Meidän liittymämme ovat joustavia, edullisia ja nykypäivän asiakastarpeeseen luotuja, mikä tekee meistä ainutlaatuisen ja houkuttelevan valinnan markkinoilla. MOI on mutkaton ja kestävä kumppani asiakkaille.

Työnkuva

Työtehtäviisi kuuluu Moi Mobiilin liittymien esittely ja myynti kiinteällä shop-in-shop myyntipisteellämme Prisman puhelinosastolla sekä Prismassa sijaitsevalla ständillämme. Työssäsi pääset tekemään aktiivista ja asiakaslähtöistä myyntityötä, jossa kartoitat asiakkaiden tarpeet ja tarjoat heille parhaiten sopivia tuote- ja liittymäratkaisuja sekä luot hyvää brändimielikuvaa.

Odotamme sinulta

-Energistä ja innokasta asennetta.
   -Oma-aloitteisuutta tulosten saavuttamiseksi.
   -Tavoitteellisuutta ja halua saavuttaa asetetut myyntitavoitteet.
   -Hyviä vuorovaikutustaitoja.
   -Kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä tuloshakuisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työskentelet huipputiimissä, jossa työnteko on aidosti hauskaa. Pääset tarjoamaan asiakkaillemme persoonallista ja asiantuntevaa palvelua, jossa ratkaisukeskeisyys on avainasemassa. Samalla saat tilaisuuden jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen osana energistä ja innostunutta tiimiä.

Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen ja päivittäisen tuen myyntityötäsi varten, sekä mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittää myyntitaitojasi. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (30-37,5 h/vko). Työajat mukailevat myyntipisteen aukioloaikoja ma-pe 10-19, la 10-18, su 12-18.

Palkkasi muodostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, joten voit vaikuttaa ansioihisi omalla työlläsi. Ansaitset kuitenkin aina vähintään takuupalkan 13,95 € tunnissa (ICT TES). Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot. Koeajan jälkeen saat vielä käyttöösi puhelin-, liikunta- ja työsuhdepyöräedut!

Innostuitko?

Laita hakemus sisään pikaisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Tehtävään vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66d9a7f660a7220020a749c9