Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden palvelutarpeen, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheitä tukevat palvelut
Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi / Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa
Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeus. Osuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!

Sosiaalityöntekijänä työtehtäväsi sisältävät lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, joissa tarvittaessa arvioidaan lastensuojelun tarve, omien asiakkaiden kiireelliset lastensuojelutoimet ja kiireellisten palveluiden järjestämisen. Uutena työtehtävänä olemme alkaneet tehdä kiireettömien asiakkaiden ensiarviointia, jonka myötä olemme päässeet tarttumaan oikea-aikaisesti asiakkaiden tilanteisiin tehden entistä ajantasaisempaa ja vaikuttavampaa sosiaalityötä. Työskentelemme työpareina ja teemme yhteistyötä perhepalvelujen sisällä sekä muiden viranomaisten ja kolmannen sektorin kanssa.

Meillä saat työkaverin kanssa jaetun työhuoneen, etätyömahdollisuuden ja kohtuullisen asiakasmäärän. Tiimissä on vahvaa ammattitaitoa ja pitkäaikaisia ja työhön sitoutuneita työntekijöitä. Esihenkilöllä on vuosien työkokemus lastensuojelun sosiaalityöstä sekä palvelutarpeen arvioinnista ja on tiiviisti tiimin arjessa mukana.

Uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan ja koko tiimi yhdessä esihenkilön kanssa huolehtii siitä, että saat riittävän perehdytyksen ja pääset hyvin työhön kiinni ja osaksi tiimiä. Tiimiläiset kuvaavat tiimiä avoimeksi, rennoksi ja huumorintajuiseksi. Asioista keskustellaan ja toinen toisia tuetaan. Tähän tiimiin on hyvä tulla, olit sitten jo raudankova ammattilainen tai vasta urasi alussa. Tässä tiimissä voit kasvaa sosiaalityön ammattilaiseksi ja lupaamme, että saat siihen riittävän tuen. Yksin ei tarvitse jäädä.

Työ on nopeatempoista ja monipuolista, mikä edellyttää tehtävien tehokasta hoitamista hyvien organisointi- ja vuorovaikutustaitojen avulla. Työtehtävä vaatii myös hyvän suullisen ja kirjallisen ilmaisun ja dokumentaatiotaidot.

Arvostamme reflektiokykyä, asiakaslähtöistä ajattelua, vastuullista työotetta sekä tahtotilaa moniammatilliseen työskentelyyn. Arvostamme lisäksi hyviä valmiuksia työpari- ja tiimityöskentelyyn ja kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.

Palvelutarpeen arviointi on osa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimialan Lapsiperheiden sosiaalityön palveluita, johon kuuluu myös perhesosiaalityö. Palvelutarpeen arvioinnissa on neljä tiimiä, joissa jokaisessa työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia. Tiimeistä kolme on Tikkurilan Vernissakadulla ja yksi Keravan Sampolassa. Kumpikin toimipiste sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, juna- ja linja-autoasemien välittömässä läheisyydessä. Nyt haettavana oleva virka sijoittuu Tikkurilan toimipisteeseen.

Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista, huumoria ja tekemisen meininkiä! Iloitsemme onnistumisista, tuemme toisiamme ja keskustelemme aktiivisesti. Uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan ja koko tiimi yhdessä esihenkilön kanssa huolehtii siitä, että saat riittävän perehdytyksen ja pääset hyvin työhön kiinni ja osaksi tiimiä. Tiimiläiset kuvaavat tiimiä avoimeksi, rennoksi ja huumorintajuiseksi. Asioista keskustellaan ja toinen toisia tuetaan. Tähän tiimiin on hyvä tulla, olit sitten jo raudankova ammattilainen tai vasta urasi alussa. Tässä tiimissä voit kasvaa sosiaalityön ammattilaiseksi ja lupaamme, että saat siihen riittävän tuen. Yksin ei tarvitse jäädä.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaalle lisäarvoa tuottaen ja luomme perustehtävää tukevia käytänteitä. Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

- lounasedun
- 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
- työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tutustu tuleviin työkavereihisi Töissä VAKEssa -blogit(https://vakehyva.fi/fi/tyontekijatarinat)

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 02.10.2024 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: yleistyöaika
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote,
Tehtäväkohtainen palkka: 4252,66 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

johtava sosiaalityöntekijä Merikallio Hanna
0405416891
hanna.merikallio@vakehyva.fi

Tavoitettavissa virka-aikana

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaisia ja te
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vakehyva.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=2619&jbid=15