Särmääjä, Wulff Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Särmääjä

Etsimme asiakasyrityksellemme Steelsetille Lapualle särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Steelsetin sekä Wulff Worksin kanssa, mutta hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot käsittelee Wulff Works työkuormituksen keskittämiseksi.

SteelSet Oy on vuonna 2023 perustettu metallialan yritys, minkä taustalta löytyy vuosikymmenien kokemus konepaja- ja teknologiateollisuudesta. SteelSet tarjoaa älykkäät ja kustannustehokkaat ratkaisut laadukkaaseen levyntyöstöön. Lisää SteelSetistä voit lukea osoitteessa

Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään mm. Alikon, Amadan ja Steinerin särmäyspuristimilla. Hakijoilta odotetaan 2-vuorotyövalmiutta, erinomaista asennetta työntekoa kohtaan, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksesi on aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai ylipäätään metallialalla työskentelystä. Hakijoilta odotamme myös valmiutta sitoutua pitkäksi ajaksi, sillä tarve asiakkaallamme on pitkäaikainen eli työsopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö, jätä hakemus osoitteessa https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/8951357 ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Mikäli haluat tiedustella lisää, ota yhteyttä Ramiin:

Rami Korpi
041 732 5380
rami.korpi@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://wulffworks.likeit.fi/apply/8951357