Siivooja tehdaskohteeseen, ISS Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei ahkera SIIVOOJA - etsimme sinua työsuhteeseen YLÖJÄRVELLE!
Tässä vakituisessa tehtävässä tulet vastaamaan tehdaskiinteistön tuotanto-, toimisto-, tauko-, sosiaali- ja saniteettitilojen ylläpitosiivouksista teollisuusalueella. Tarvittaessa satunnaisesti suoritat myös perussiivouksia ja ikkunanpesuja. Työskentelet arkipäivisin kello 6.00-12.00 ja työtunteja sinulle kertyy 30h/vk. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso Kelly Piuksen esimerkki siivoojasta palveluesimieheksi: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/siivoojasta-palveluesimieheksi
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

Sinulta me toivomme

vähintään vuoden aikaisempaa työkokemusta puhdistuspalvelualalta. Alan koulutuksen katsomme eduksi.
sujuvaa suomen kielen osaamista työturvallisuuden vuoksi.
oma-aloitteista, tunnollista ja itsenäistä työotetta sekä hyvää fyysistä peruskuntoa.

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 - ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!
Odotamme hakemustasi, haethan täältä viimeistään 25.9.2024! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@iss.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I021/1907/main?site=9&validator=2f66ed9ad5d76e85e51c822409f63b1c&lang=FI&rmpage=apply&rmjob=2912&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol