Sähköasentaja Ivaloon, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme Ivaloon sähköasentajaa älytermostaattien asennukseen hotellikohteeseen. Hakijoilta edellytämme muutaman vuoden työkokemusta sähköasentajan tehtävistä. Työntekijän tulee suoriutua vähintään perustason sähkötöistä itsenäisesti. Taskussa olevien ammattikorttien tulisi olla voimassa ja mahdollisuus sekä oman auton sekä käsityökalujen käyttöön on iso etu, mutta ei välttämättömyys. Kyseisessä työssä työskennellään myös sähkökeskusten kanssa, joten kykeneväisyys itsenäiseen työhön on edellytys.

Odotamme hakijalta:

Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
     Muutaman vuoden kokemusta sähköasentajan töistä
     Korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
     Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä
     Voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme hakijalle:

Erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
     Kiinnostavan työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
     Kilpailukykyisen palkan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai laita sähköpostia osoitteeseen info@henkilostomestarit.fi. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/17462700