Aulapalveluhenkilöitä, pääkaupunkiseutu, Avarn Security Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme aulapalveluhenkilöitä aulavartiointiin pääkaupunkiseudun aulapalvelukohdekokonaisuuteen. Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Asiakaskohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe klo 07-18 välille.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakasyritysten vieraiden vastaanotto ja opastus, postitukseen liittyvät tehtävät, kulunvalvonta sekä kulunvalvontaohjelmien käyttö. Yritysten auloissa työskentelevät henkilöt ovat oleellinen osa asiakkaan yrityskuvaa, joten työssä menestymisessä keskeisessä roolissa ovat asiakaspalvelu, positiivinen asenne ja sitoutuminen työtä kohtaan.

Tehtävän palkkaus on vartiointialan TES taso III.

Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta. Aulapalvelutehtävissä korostuu myös kielitaito, joten toivomme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Muu kielitaito, aikaisempi työkokemus, sekä koulutukset turvallisuusalalta katsotaan hakijalle eduksi. Katsomme eduksi myös voimassa olevan vartijakortin, mutta koulutamme sen tarvittaessa.

Arvostamme työntekijöidemme asiakaslähtöistä ja laadukasta palveluotetta sekä aikaisempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä. Alan parhaiden osaajien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja.

Avarn Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.9.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian.

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 11 toimipisteemme kautta ja työllistämme noin 3 000 turvallisuusammattilaista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://avarn.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1807&jbid=15