Kouluohjaaja, Nummen yhtenäiskoulu, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt Nummen yhtenäiskouluun kouluohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2024-31.5.2025. Aloituspäivämäärä voidaan myös sopia, siten kuin valittu henkilö pääsee aloittamaan, kun rekrytointi on saatu tehtyä.

Kouluohjaajana työskentelet opettajan työparina yleis- tai erityisopetuksen ryhmissä sekä olet osa erityisopetuksen tiimiä. Tehtävänäsi on tukea lasten oppimista sekä tukea heidän kasvuaan, kehitystään sekä hyvinvointiaan koulupäivän aikana yhdessä muiden aikuisten kanssa. Tehtävä on osa-aikainen ja viikoittainen työaika on 30 tuntia.

Nummen yhtenäiskoulussa on oppilaita noin 870 vuosiluokilla 1-9. Koulumme sijaitsee kaupungin länsipuolella, hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Olemme alueemme lähikoulu, jonka läheisyydessä sijaitsee myös upea Ahveniston alue.

Meillä pääset mukaan erilaisten opetus- ja ohjausalan ammattilaisten yhteisöön, jossa voit ylläpitää sekä päivittää osaamistasi työsi ohella. Otamme sinut lämpimästi mukaan työporukkaamme!

Hämeenlinnan kaupungilla saat myös ison työnantajan monipuoliset edut hyvinvointisi tueksi sekä innovatiivisen osaamisen kehittämisen. Panostamme työntekijöihimme laadukkaalla henkilöstöjohtamisella sekä painottamalla työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Tehtävän kuukausipalkka on n. 1790€, kun työaika 30h/vko.

Kiinnostuitko?Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2024 klo 23.59 mennessä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä rehtori KatiHirvoseen, puhelimitse hakuaikana numerosta 050-3366788, tai sähköpostitse kati.hirvonen@hmledu.fi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on toisen asteen soveltuva ammatillinen tutkinto. Valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa ja hakuaika tehtävään on 17.9.-30.9.2024. Hakuaika päättyy 30.9. klo 23:59. Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-sivistys-ja-hyvinvointipalvelut.jobilla.com/bltl8-56180-kouluohjaaja?locale=fi-FI