HR-Konsultti, KeyStaff Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla osa tiimiä, joka luo menestystä asiakasyrityksille rekrytoinnin ja henkilöstöasioiden parissa? Etsimme nyt innostunutta ja ammattitaitoista HR-konsulttia liittymään joukkoomme!

Vastuut:
Rekrytointi: Vastaat työntekijöiden rekrytoinnista asiakasyrityksille vuokratyösopimuksiin ja suorarekrytointeihin. Sinulla on ymmärrys koko rekrytointiprosessista sekä kyky hoitaa työsuhdeasioita alusta loppuun.
Asiakasyhteistyö: Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja varmistat, että heidän rekrytointitarpeensa tulevat täytetyksi. Osallistut vaatimusten kommunikointiin ja specsaus-palavereihin varmistaaksesi, että löydämme juuri oikeat henkilöt. Kommunikoit myös työntekijöille asiakkailta saatua palautetta työsuorituksista ja niissä kehittymisistä.
Työsuhdeasioiden hoito: Huolehdit työntekijöiden työsuhteisiin liittyvistä asioista, kuten työturvallisuudesta, työsopimuksista ja työehtosopimusten tulkinnasta, ja toimit yhteyshenkilönä tarvittaessa myös viranomaisten ja liittojen suuntaan. Olet tärkeä osa työntekijöidemme arjen sujuvuutta.
Tarjoamme:
Etätyömahdollisuus: Voit työskennellä joustavasti ja tehokkaasti mistä päin tahansa. Takaamme sinulle hyvät työvälineet ja tuen etätyöhön.
Monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät: Pääset työskentelemään monipuolisessa roolissa, jossa voit hyödyntää osaamistasi niin rekrytoinnin kuin HR-toimintojen parissa. Jokainen päivä on erilainen, ja pääset vaikuttamaan työntekijöidemme ja asiakasyritystemme menestykseen.
Tarjoamme henkilöstöalalla kilpailukykyisen palkkauksen
Odotamme sinulta:
Aikaisempaa kokemusta rekrytoinnista ja HR-tehtävistä
Erinomaisia kommunikointitaitoja ja kykyä työskennellä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
Tehtävässä tarvitaan kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi
Hyvää organisointikykyä ja itsenäistä työotetta
Ajantasaisia tietoja työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista

Mikäli tunnet innostusta rekrytointia ja henkilöstöasioiden hoitoa kohtaan, olet etsimämme henkilö!
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Santeri Lahdelma

HR & Operations Manager

santeri@keystaff.fi

0442491013

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja rakentamaan yhdessä tulevaisuuden menestystarinoita!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.keystaff.fi/jobs/4986617-hr-konsultti