Aamusiivooja markettikohteeseen, ISS Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei reipas SIIVOOJA - etsimme sinua osa-aikaiseen työsuhteeseen ÄÄNEKOSKELLE!
Tässä tehtävässä tulet vastaamaan markettikohteen ylläpitosiivouksesta Äänekosken keskustassa. Työskentelet sopimuksen mukaan maanantaista perjantaihin (18,4h/vk) tai maanantaista lauantaihin (22,9h/vk). Työpäiviesi pituus vaihtelee 4-5h/pv ja työpäiväsi alkaa aina kello 5.00. Tämä työsuhde on vakituinen ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

Sinulta me toivomme

kiinnostusta ja motivaatiota puhdistuspalvelualaa kohtaan. Alan kokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi.
sujuvaa suomen kielen osaamista.
reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä hyvää fyysistä peruskuntoa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae oheisen linkin kautta 25.9.2024 mennessä. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Helena Mannila +358408283711 tai sähköposti helena.mannila@fi.issworld.com.
Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 - ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I021/1907/main?site=9&validator=2f66ed9ad5d76e85e51c822409f63b1c&lang=FI&rmpage=apply&rmjob=2917&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol