Psykologi, Ensilinjan palvelut, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Palkkaus: 4003,05€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme aktiivista ja itsenäisestä työstä kiinnostunutta psykologia työhön, jolla on merkitystä. Haluat olla osa moniammatillista työryhmää, jossa annat oman panoksesi konsultoimalla, arvioimalla, tutkimalla ja tarjoamalla hoidollisia interventioita.

Mitä ja missä?

Haemme nyt psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 14.10.2024 - 21.8.2025 ensilinjan palveluihin ruotsinkieliseen työryhmään. Työryhmä toimii Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa aikuisten avopsykiatrian palveluna helsinkiläiselle ruotsinkieliselle väestölle.

Psykologi työskentelee moniammatillisessa työryhmässä tehden psykologisia arviointeja ja tutkimuksia sekä määrämittaisia hoidollisia interventioita. Työhön kuuluu tiivis yhteistyö oman työryhmän sekä tarvittaessa potilaan perheen ja verkoston kanssa. Psykologi antaa konsultaatiota sekä oman työyhteisön jäsenille että verkoston yhteistyökumppaneille, osallistuu kehittämiseen ja mahdollisuuksien mukaan ryhmätoiminnan järjestämiseen. Esihenkilönäsi tulee toimimaan ensilinjan johtava psykologi, ja sinua työssäsi onnistumaan auttavat myös muut työryhmän ammattilaiset. Työryhmässä työskentelee lisäksesi toinen psykologi.

Mitä voimme tarjota?
Mielenkiintoisen, monipuolisen ja vaihtelevan työn.
Varmistamme, että saat ammatillista tukea ratkaisuihin ja arjen työhösi.
Hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Osaamispääomaasi pääset kasvattamaan myös työskentelemällä osaavien ammattilaisten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta, mutta kokemusvuosiasi merkityksellisempää on halusi kehittyä ja osallistua aktiivisesti potilaidemme hoitopolkuun. Pidät niin itsenäisestä kuin tiimityöstäkin ja innostut psykologisista haasteista.

TERVETULOA MUKAAN!

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-02-421-24