Kotitalouden lehtorin sijaisuus, Janakkalan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ammattitaitoiseen, iloiseen ja innostavaan joukkoomme määräaikaista perusopetuksen kotitalouden lehtorin viransijaista 1.11.2024 - 31.5.2025.

Sijaisuus on päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus. Viikkotunteja on 22.

Toivomme, että olet innostunut, sopivan jämäkkä, yhteistyökykyinen ja -haluinen opettaja, jolla on pedagogista ennakkoluulottomuutta.

Henkilöstöetujamme ovat esimerkiksi kattava työterveyshuolto, monipuoliset liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuus työsuhdepyörään.

Kelpoisuus tehtäviin määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Valitun hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan tehtävään sopiva.

Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.
Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Janakkalan kunta suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621260/fi_FI