Terveyskeskushammaslääkäri, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee terveyskeskushammaslääkäreitä vakituisiin virkasuhteisiin Savonlinnaan (1), Pieksämäelle (1) ja Juvalle (1) 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hammaslääkärin työtehtäviin kuuluvat terveyskeskushammaslääkärin tehtävät. Pieksämäen suun terveydenhoidon yksikössä työskenneltäessä arvostamme kiinnostustasi lasten ja nuorten suun terveydenhuoltoon.

Mitä me tarjoamme? Tarjoamme kilpailukykyisen uraporraspalkan, kokeneita ja osaavia työkavereita, hyvät erikoistasoiset konsultaatiomahdollisuudet, digitaalisen toimintaympäristön (KKTT-kuvantamismahdollisuus, digitaalinen jäljentäminen) ja Lifecare-potilastietojärjestelmän. Työtilamme ovat viihtyisät ja nykyaikaiset. Etenkin Savonlinnassa pääset työskentelemään moderneihin tiloihin uusine hoitokoneineen. Lisäksi Savonlinnan seudulla sinulla on mahdollisuus työskennellä myös alueen muissa suunterveydenhoidon yksiköissä ja monipaikkatyöskentely on muutoinkin mahdollista alueellamme. Työn sisältöä voidaan myös muokata huomioiden hakijan toivomukset ja erityisosaaminen.

Huolehdimme, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja saat kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme hammaslääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lisäksi järjestämme myös sisäistä koulutusta säännöllisesti.

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Arvostamme henkilökuntaamme ja käytössämme onkin erilaisia työsuhde-etuja liikunnan, kulttuurin ja hyvinvoinnin osalta.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista hammaslääkärin laillistusta ja lupaa toimia hammaslääkärin ammatissa Suomessa. Myös valmistumassa olevat opiskelijat huomioidaan haussa.

Edellytämme kiitettävää suomen kielen taitoa. Tehtävään valitun ammattioikeuksia ei saa olla rajoitettu terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 26 §:n mukaisella tavalla.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620750/fi_FI