Apulaispäällikkö, Sale Käsityöläiskatu, Turku, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
TURKU

Sale Käsityöläiskatu etsii tiimiinsä APULAISPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen 37,5 tunti viikossa.
Apulaispäällikkönä toimit myymäläpäällikön oikeana kätenä ja johdat myymälän toimintaa henkilöstön kautta.Organisoit toimintaa työntekijöiden vahvuuksien mukaan sekä reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin positiivisella ja ammattitaitoisella otteella. Innostat työryhmää omalla esimerkilläsi päivittäin kohti parempia suorituksia, ja varmistat avoimen vuorovaikutuksen työpaikalla. Päällikön poissa ollessa vastaat myymälän oikeanlaisesta resursoinnista sekä onnistuneesta asiakaskokemuksesta kokonaisuudessaan. Tunnet myymälätyön ja sen eri osa-alueet kuin omat taskusi sekä osaat käyttää tilausjärjestelmiä ja raportointityökaluja sujuvasti. Ymmärrät laadun, houkuttelevuuden ja tuoreuden sekä eri vastuualueiden merkityksen osana myymälätoiminnan kokonaisuutta kannattavuuden ja asiakaskokemuksen näkökulmasta.Apulaispäällikön tehtävässä työtä tehdään vaihtelevissa vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin kello 6-24 välillä.

Me Turun Osuuskaupassa tarjoamme sinulle:
Monipuolisen ja joustavan arjen arvokkaassa asiakaspalvelutyössä

Kattavan perehdytyksen työtehtävääsi sekä mahtavan ja ammattitaitoisen tiimisi tuen päivittäisessä tekemisessä

Lisätyömahdollisuuden kaikissa Turun Osuuskaupan toimipaikoissamme, yli toimialarajojen

Kattavat työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Mahdollisuuden kannustepalkkioon sekä Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut!

Mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen, jota tukevat myös monipuoliset koulutukset yhteistyössä S-ryhmän oppimis- ja valmennuskeskus Jollas-instituutin kanssa

Työpäiviä Suomen innostavimmassa työyhteisössä! Turun Osuuskauppa on saanut Suomen innostavimmat työpaikat tunnustuksen jo kolmena vuonna peräkkäin, joka viestii henkilöstön korkeasta omistautuneisuudesta sekä yrityksen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä.

Hae apulaispäälliköksi Sale Käsityöläiskadulle täyttämällä hakulomake 24.9. mennessä!

Haluatko kuulla lisätietoja tehtävästä ja Turun Osuuskaupasta? Lisätietoja antaa myymäläpäällikkö Atte Kähäri. Aten tavoitat parhaiten arkisin klo 9-15 numerosta 010 76 43154.

Turun Osuuskauppa on yli 180 000 asiakasomistajan omistama alueellinen osuuskauppa, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Meidän yli 2600 työntekijäämme työskentelee market-, liikenne-, matkailu-, ravitsemis-, tavaratalo- ja erikoisliikekaupassa sekä pankkitoiminnassa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 785,7 miljoonaa euroa. Teemme Varsinais-Suomesta parempaa paikka elää ja asiakkaidemme arjesta juhlaa. Tuloksemme ohjataan oman toimialueen investointeihin, palveluja käyttävien asiakasomistajien palkitsemiseen, henkilöstön ammattitaidosta ja työhyvinvoinnista huolehtimiseen, yhteiskunnallisten vastuiden kantamiseen sekä monimuotoisen harrastus- ja yleishyödyllisen toiminnan tukemiseen. Turun Osuuskauppa on osa S-ryhmää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SALE-KSITYLISKATU-TURKU/Apulaispllikk--Sale-Ksityliskatu--Turku_R-29212