Laboratoriohoitaja/Bioanalyytikko, Tyks Raision s, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä on haettavana yksi toistaiseksi voimassa oleva laboratoriohoitajan tehtävä.

Laboratoriomme henkilökuntaan kuuluu tällä hetkellä 7 laboratoriohoitajaa, yksi lähihoitajaa sekä yksi sairaanhoitaja, apulaisosastonhoitaja ja hallinnollinen osastonhoitaja. Työ meillä on päivätyötä arkisin klo 7.00 - 15.00. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja nopeatempoista, samalla myös vastuullista. Töitä saa tehdä yhdessä eri terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidonkin ammattilaisten kanssa.

Otamme näytteitä sairaalan polikliinisessä näytteenottopisteessä, sairaalan akuutti- ja kuntouttavalla osastolla sekä tarvittaessa Raision terveyskeskuksen päivystyksessä. Työhön kuuluu myös näytteenotto etänäytteenottopisteissä Mynämäellä, Maskussa ja Ruskolla, joten sinulla tulisi mielellään olla oman auton käyttömahdollisuus. Maskussa näytteenottotoimintaa on joka päivä, Mynämäellä kolme kertaa viikossa ja Ruskolla kaksi kertaa viikossa.

Verinäytteenoton lisäksi tehtäviimme kuuluvat Ekg:n otot, spirometrioiden puhalluttaminen, huumevirtsanäytteenoton valvominen, gynekologisten näytteiden otto sekä sairaalabakteerinäytteenotot. Laboratoriossamme analysoidaan Happoemästase- ja S-Ca-Ion -tutkimukset. Muut näytteet lähetämme kolme kertaa päivässä analysoitaviksi Tyksin Kantasairaalaan tai muihin analysoiviin laboratorioihin.

Asiakaspalvelussa ja muussa toiminnassa noudatamme Varhan keskeisiä arvoja: ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. Jos koet arvostavasi näitä arvoja, haluamme sinut iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme palvelemaan asiakkaitamme. Meiltä saat hyvän ja kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Tyks Laboratorioissa sinulla on myös mahdollisuus osallistua oman alasi sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin oman osaamisesi kehittämiseksi.

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Hyvä englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja iloisen, hyvän työilmapiirin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-04-571-24/fi_FI