Rengasasentajia sesonkiin Pieksämäki, Värväämö Gr, Värväämö Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 22.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko valmiina rengassesonkiin?

Työssä pääset osaksi rengassesongin tiimiä, jossa työtehtäviisi kuuluvat renkaiden ja vanteiden vaihtaminen. Näissä työtehtävissä pääset käyttämään fyysistä voimaasi sillä renkaita käsitellään sesongille luontaisesti useita päivässä.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, valmiutta fyysisesti raskaaseen työhön sekä myös sesongin luonteeseen liittyvää paineensietokykyä. Kaikki autojen kanssa toimiminen on eduksi ja jos olet aikaisemmin toiminut rengasasentajana niin huippua! Tarkkuus ja huolellisuus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme sillä käsittelyssä on asiakkaan vanteita sekä renkaita.

Työtä on arkisin päivätyönä, työaika arkisin 8-17 välillä. Kovimman sesongin aikaan myös lauantai vuoro on mahdollinen, joten olethan valmis tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen sekä valmis sitoutumaan koko sesongin ajaksi.

Työpanoksesi tueksi saat sesongin tiiviin työporukan, hyvän perehdytyksen ja yhteisöllisen työpaikan. Työsuhteen taustalla on rengasalan työehtosopimus. Palkkaus kokemuksen mukaisesti! Työt alkavat arviolta lokakuussa ja työtä on sesongin mukaan noin 5-8 vko.

Sesongin asentajan paikat napataan nopeasti, joten jos kiinnostunut laitathan meille hakemuksen pikaisesti. Käymme niitä läpi jo hakuaikana, paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 9-15 viesti/WhatsApp/soitto 040 168 6190.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://app.varvaamo.fi/varvaamo/jobs/13472556/application/basic