Opinto-ohjaaja, uraohjaaja, Jyväskylän Koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ammattiopisto Gradiassa olet osa Suomen suurimpiin kuuluvaa toisen asteen ammatillisen koulutuksen yhteisöä.

Haemme uraohjauksen ammattilaista Ammattiopisto Gradiaan. Uraohjauksen tarve kasvaa uusien työllisyysalueiden käynnistymisen myötä. Opinto-ohjaajan, uraohjaajan tehtävänä on mm. työttömien työnhakijoiden koulutukseen hakeutumisen edistäminen, tiivis yhteydenpito kuntien omavalmentajien kanssa sekä kohtaantoa edistäviin tehtäviin ja toimintoihin osallistuminen. Uraohjaaja on mukana kehittämässä Gradian, alueen kuntien työllisyydenhoidon ja yrityskentän yhteistä toimintamallia osaavan työvoiman saatavuuden varmistamiseksi.

Opinto-ohjaajana toimit työajastasi 50 % Vire Vihreä - uusi ura kestävällä kuljetus- ja ajoneuvoajalla ESR -hankkeessa. Opinto-ohjaajan tehtäviin kuuluu yhteistyössä kuntien työllisyys- ja elinvoimatoimijoiden kanssa matalan kynnyksen ohjauspalvelun järjestäminen. Hankkeen kehittämistoiminnalla varmistetaan kuntakohtaisten henkilö- ja yritysasiakkaiden työllisyystilanteiden ja tarpeiden kartoitus. Lisäksi opinto-ohjaaja koordinoi (kuljetus- ja ajoneuvoalan) koulutuspolkujen suunnittelua ja kuvaamista. Opinto-ohjaajan esittelee myös erilaisia palveluita ja rahoitusvaihtoehtoja rekrytoiville yrityksille. Hankkeen kehittämistoiminta kohdentuu seuraavien kuntien alueelle: Jyväskylä, Hankasalmi, Joutsa, Keuruu, Jämsä, Multia, Saarijärvi, Luhanka, Karstula.

Toimimme yhdeksällä kampuksella Jyväskylässä, Jämsänkoskella ja Lievestuoreella. Tehtävän ensisijainen toimipaikka virkasuhteen alkaessa on Viitaniemen kampus Jyväskylässä, mutta edellytämme valmiutta liikkuvaan työhön, sillä työtä tehdään Jyväskylän koulutuskuntayhtymän omistajakuntien kanssa yhteistyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen (986/1998) 15 §:n mukainen kelpoisuus. Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja opinto-ohjaajan pätevyyttä. Eduksi voidaan katsoa ajantasainen kokemus työllisyysasioista tai/ja yhteistyöstä yritysten kanssa, Keski-Suomen työmarkkinoiden ja elinkeinoelämän tuntemus sekä kokemus asiakastyöstä ja ohjaamisesta.

Arvostamme valmennuksellista työotetta, palveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä luontevaa toimintaa työnantajien, työnhakijoiden ja työllisyyystoimijoiden kanssa.

Etsimme yhteisöömme Sinua, joka työskentelet arvojemme mukaisesti:
-arvostaen
-rohkeasti
-vastuullisesti
-yhdessä.

Tarjoamme sinulle
-mukavan työyhteisön ja tukea työssä onnistumiseen
-mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen
-kattavat työterveyspalvelut Terveystalossa
-vuotuisen liikunta- ja kulttuuriedun, ryhmäliikuntatunteja ja oman kuntosalin käyttömahdollisuuden
-kuntovalmentajan palvelut
-edullisen henkilökuntalounaan opiskelijaravintoloissamme
-alennuksen Jyväskylän liikenteen Linkki-kuukausilipusta

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen OVTES Osio C mukaan. Soveltuvan ylemmän kk-tutkinnon suorittaneen kokoaikaisen kelpoisen opinto-ohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 3742,60 euroa/kk - 4822,47 euroa/kk perustuen olennaisen työkokemuksen pituuteen. Lisäksi maksetaan rekrytointilisää 96,83 euroa/kk. Lisäksi kaikissa tehtävissämme on mahdollisuus enintään 10 % henkilökohtaiseen lisään.

Tehtävässä noudatetaan vuosityöaikaa. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi.

Tule tekemään astetta parempaa tulevaisuutta!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619413/fi_FI