Hammashoitaja hammaslääkärikeskukseen, osa-aikaty, Aarni Henkilöstö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Aarni Henkilöstö on yhdessä hoitajien ja työntekijöiden kanssa luotu työpaikka. Haluamme nostaa hoitotyön arvostusta ja olla mukana ratkaisemassa terveydenhoitoalan haasteita. Aarnilaisia työskentelee mm. suun terveydenhuollon tehtävissä, työterveyspalveluissa, digipalveluissa, sairaaloissa, leikkaussaleissa, kotihoidossa, lastensuojelussa, hoivan tehtävissä palveluasumisissa, päivätoiminnoissa, kuvantamisessa ja laboratorioissa. Yhdessä teemme parempaa työelämää! Hei hammashoitaja! Tarjolla osa-aikainen työsuhde n. 2 päivää/viikko, asiakkaamme pienellä vastaanotolla hammaslääkärin työparina Helsingin keskustassa. Tehtävä sopii esimerkiksi lisätyöksi tai opintojen ohelle osa-aikaiseksi tehtäväksi. Jos pidät työskentelystä erikoishammaslääkäritasoisella klinikalla kokeneen lääkärin kanssa, jossa työ on monipuolista ja itsenäistä, tämä voi olla Sinun paikkasi. TehtävänkuvausTyöskentelet tehtävässäsi pääsääntöisesti hammaslääkärin työparina ja vastaat omalta osaltasi sujuvasta ja ystävällisestä asiakaskokemuksesta. Klinikan palveluihin kuuluu kaikki perushoidot, purentavaivojen- ja iensairauksien hoito, implantologia, kirurgia, erikoisprotetiikka ja esteettinen hammashoito, joten työ on erittäin monipuolista ja siinä pääsee kehittämään ammattitaitoaan. Työaika on lähtökohtaisesti osa-aikainen 40-60% työpäivien ollessa tiistai ja torstai. Lisäksi on mahdollista sopia tapauskohtaisesti muille päiville lisätyötä halutessaan. Tehtävässä vastaat hammashoitajan tehtävien lisäksi myös esimerkiksi klinikan avaamisesta aamuisin, erilaisista valmistelevista tehtävistä ennen varsinaista potilastyötä, asiakaspalvelusta ja laskutuksesta, joten tehtävä sopii erityisen hyvin monipuolisesta ja itsenäisestä työstä pitävälle henkilölle. Tärkeintä tehtävässä ei ole juuri vastaava kokemus, vaan halu oppia uutta ja työskennellä monipuolisesti korkeatasoisella klinikalla. Toivomme sinulta
lähihoitajan tutkintoa (suuntautuminen suun terveydenhuoltoon) tai aikaisempi vastaava tutkinto (hammashoitaja) sekä Valviran myöntämä oikeus käyttää nimikesuojattua ammattinimikettä.
Hyvää suomen kielen taitoa (englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi)
Kattavaa kokemusta hammaslääkärin avustamisesta
Kykyä työskennellä myös itsenäisesti ja ottaa vastuuta arjen sujuvuudesta klinikalla
Palvelualtista, itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle:
Reilun palkkauksen n. 21-25 €/h (n. 3150 - 3750 €/kk) riippuen kokemuksesta ja osaamisesta
Mukavat työajat, arkisin n. 8-16 välillä
Vaihtelevan työn ja joustavat mahdollisuudet sopia viikon työt 4-5 päivälle
Kokoaikaisen työsuhteen, 37 h 55 min/vko
Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen (koeaika Aarnilla, jonka jälkeen mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille)
Aarnin yhteyshenkilön, joka varmistaa, että kaikki sujuu ja Sinulla on hyvä työskennellä asiakkaallamme
Työtehtävän pidetyn ja kokeneen hammaslääkärin työparina
Mahdollisuus kehittyä ja oppia uusia taitoja monipuolisessa työympäristössä
HakeminenTyö alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Paloniemi (p. 040 4107 124, petri.paloniemi@aarnihealth.fi).Haluatko kuulla ensimmäisenä sote-alan kiinnostavimmista työpaikoista? Seuraa meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa (@aarnihenkilosto)!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.aarnihenkilosto.fi/jobs/4990098-hammashoitaja-hammaslaakarikeskukseen-osa-aikatyo/applications/new?promotion=1154145-tyomarkkinatori