Kahvilatyöntekijä/tarjoilija, Lohen ravintolamaai, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KAUPPAKESKUS LOHEN RAVINTOLAMAAILMAAN ETSITÄÄN KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ/TARJOILIJAA! Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen (15-30 h/vko). Pääset työskentelemään niin Robert's Coffee ja Toasti-kahviloissa kuin ravintola Antoniossakin. Halutessasi voit työskennellä myös SSO:n Kahvila Kuulaassa, joka sijaitsee Lohjan Prismakeskuksessa. Työtunnit ovat sovittavissa 15-30 h/vko välille oman elämäntilanteesi mukaan.

Oli työvuorosi sitten kahvilassa tai ravintolassa, on sinulla on yksi tehtävä ylitse muiden: asiakkaiden ilahduttaminen. Kohtaat asiakkaat aidosti ja lämpimästi, ja suosittelet heille rohkeasti eri vaihtoehtoja. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa kassatyöskentely, erilaisten kahvien valmistus, vitriinituotteista huolehtiminen, pöytiintarjoilu sekä salin siisteydestä huolehtiminen.

Toivomme, että sinulla on pelisilmää asiakaskohtaamisiin ja nautit siitä, että saat ilahduttaa asiakkaan päivää kahvin ja pullan lisäksi mukavalla juttuhetkellä. Et hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita, vaan langat pysyvät käsissäsi, ja sinulla on rohkeutta työskennellä myös yksin. Työ edellyttää 18 vuoden ikää ja hygienia- ja anniskelupassin suorittamista, ellei niitä sinulta jo löydy.

Haluamme tarjota sinulle
 Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaista palkkaa aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan - perustuntipalkka sijoittuu siis välille 9,84€/h - 13,59€/h. Ja lisät päälle!
 Mahdollisuuden tehdä lisätöitä, vaikka kokonaan toisella toimialalla - esimerkiksi marketkaupan puolella.
 Lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut Mehiläisessä sekä Pohjolan vapaa-ajantapaturmavakuutuksen.
 Supervoimia S-etukortillesi! Miltä kuulostaisi -25 % alennus S-ryhmän ravintoloista? Tai henksuhintainen hotellihuone viikonlopuksi? Entä leffalippujen ostaminen tarjoamallamme ePassilla? Suomen parhaimmiksikin kutsutuista henkilöstöeduista voit lukea esimakua täältä.
 Mahdollisuuden viettää vapaa-aikaa SSO:n henkilöstömökeillä Vuokatissa, Nummella ja Kemiönsaaressa.
Arvokasta kokemusta asiakaspalvelusta, myynnistä ja tiimityöstä. Näitä taitoja tarvitaan lähes jokaisessa työpaikassa, joten tilaisuus kerryttää kokemusta kannattaa käyttää hyödyksi.

Työsuhteen tyyppi: vakituinen
Työaika: osa-aikainen, 15-30 h/vko
Haku päättyy: 26.9.2024
 Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 8-16 asiakkuuspäällikkö Sari Engström, sari.engstrom@sok.fi 044 3205 705
 Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan jo tänään!

Työnantajakuvaus
Me SSO:ssa arvostamme työtä. Mutta vielä enemmän me arvostamme työntekijöitämme. Siksi meillä jaetaan ilot ja surut, vastuut ja vapaudet, autetaan kaveria ja mennään yhdessä eteenpäin. Ilmankos olimme yksi Suomen Innostavimmista työpaikoista 2023. Olemme osa valtakunnallista S-ryhmää, mutta oman alueosuuskauppamme SSO:n tunnuksen kohtaat varmimmin läntisellä Uudellamaalla ja Salon seudulla. Meillä on noin 80 toimipaikkaa neljällä eri toimialalla, jotka ovat market- ja tavaratalo-, liikenne-, matkailu- ja ravitsemus- sekä autokauppa. Työllistämme noin 1200 ammattilaista, mutta tuoreelle osaamiselle ja energialle on aina tilausta. Toivottavasti tapaamme pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RAVINTOLAMAAILMA-LOHI/Kahvilatyntekij-tarjoilija--Lohen-ravintolamaailma_R-29304