Edustaja, Savo-Karjala, LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kunnianhimoinen, ahkera ja haluat tehdä tulosta? Meillä LähiTapiola Savo-Karjalassa on vakuutusedustajan paikka avoinna juuri sinulle!

Vakuutusedustajana toimit yrittäjänä LähiTapiola Savo-Karjalassa, myyntialueenasi Parikkala. Aktiivinen ja itsenäinen asiakashankinta on keskeinen osa työtäsi, käyt mielelläsi tapahtumissa sekä tavoittelet uusia asiakkaita mm. puhelimitse. Meillä keskeisessä asemassa on hyvä asiakaskokemus ja kartoitamme asiakkaan todelliset elämänturvan tarpeet. Kohtaamme asiakkaita kasvotusten niin toimistolla, kuin asiakkaan kotona, puhelimitse ja verkkotapaamisissa.

Odotamme sinulta
 - kunnianhimoa ja menestymisen halua - ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työntekoon - erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä - halua ja kykyä oppia uutta
Tarjoamme

Olemme rakentaneet elämänturvan jokaisen elämää koskevaksi kokonaisuudeksi ja sinun tehtävänäsi on kartoittaa ja tarjota asiakkaalle sopivat ratkaisut. Saat kilpailukykyiset tuotteet terveyden ja omaisuuden vakuuttamiseen sekä säästämisen ratkaisuihin. Annamme kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus hyvään ansaintaan tunnetun ja vakavaraisen yhtiön kumppanina. Neuvomme yrittäjyyden aloitukseen liittyvissä tehtävissä ja tukenasi on huipputiimi.

Lisätietoja

Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoa työtehtävästä, ota ihmeessä yhteyttä Palvelupäällikkö Katariina Siitoseen puh. 040 753 7939, katariina.siitonen@lahitapiola.fi.

Tule moikkaamaan LähiTapiolan Parikkalan toimistoon Pimeän kaupan iltana 27.9. - jutellaan sitten lisää tehtävästä!

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.9.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, ja tämä varmistetaan edustajasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/252568/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer