Palkkahallinnon asiantuntija, Tilipalvelu Rantalainen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko palkkahallinnon tehtävät mukavassa tiimissä sekä työn ja vapaa-ajan sujuva yhdistäminen? Tässä tehtävässä saat itse suunnitella työtäsi hyödyntäen etätyömahdollisuutta ja liukuvaa työaikaa sinulle sopivalla tavalla!

Rantalainen on Suomen johtava asiantuntijaorganisaatio talous- ja palkkahallintoalan palveluliiketoiminnassa. Rantalainen palvelee yli 60 eri toimipisteellä Suomessa ja Ruotsissa. Tarjoamme kaikenkokoisten asiakkaidemme liiketoiminnan menestyksen tueksi monipuoliset talous- ja palkkahallinnon, henkilöstöhallinnon sekä yritysverotuksen palvelut. Lähes 30 000 asiakasyrityksemme käytössä on yli 1 700 huippuasiantuntijan osaaminen. Tutustu meihin tarkemmin sivuillamme.

Haemme nyt ruotsinkielentaitoisia PALKKAHALLINNON OSAAJIA Rantalaisen Pohjanmaan alueelle!

Etsimme asiantuntevaan ja kasvavaan joukkoomme palkkahallinnon osaajia. Tässä tehtävässä työskentelet konsultoivalla otteella huolehtien asiakkaidesi palkkahallinnon hoitamisesta kokonaisvaltaisesti. Pidät säännöllisesti yhteyttä asiakkaisiisi ja tarjoat asiantuntemuksesi heidän käyttöönsä.

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavien asiakkuuksien parissa ja vaikuttamaan työpäiviesi kulkuun. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta palkanlaskennasta esim. Mepco, Procountor tai Fennoa -järjestelmillä sekä halu oppia uutta. Monipuolisessa ja modernissa organisaatiossamme mahdollisuuksia riittää!

Rantalaisella sinulla on myös mahdollisuus rakentaa osaamistasi ja urapolkuasi haluamaasi suuntaan, esimerkiksi esihenkilö- tai erityisasiantuntijatehtäviin. Haemme osaajia useaan eri tiimiin ja voitkin työssäsi hyödyntää sinua lähimpänä olevaa toimipistettämme, kuten esimerkiksi Närpiö, Vaasa, Pietarsaari, Uusikaarlepyy tai Kokkola sekä työskennellä etänä. Tiimisi kanssa luotte teille parhaan tavan työskennellä etä- ja lähityötä yhdistellen.

Mikä on asiantuntijoidemme mielestä parasta Rantalaisella?
"Kivat tiimikaverit, itseohjautuva työ ja etätyömahdollisuus."
"Etätyö, liukuva työaika, työkaverit ja mukavat asiakkaat!"

Mitä Rantalainen tarjoaa sinulle?
Rantalaisella tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen roolin Suomen johtavassa tilitoimistossa. Saat meillä asiantuntevan organisaation sisäisen tuen työhösi, laajat koulutusmahdollisuudet ja nykyaikaiset työvälineet, kuten sähköpöydän etätyöskentelyyn. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, jotta työn ja muiden elämän osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Haluamme olla talous- ja palkkahallintoalan paras työpaikka nyt ja tulevaisuudessa! Rantalaisella jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin meillä hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Meillä panostetaan laadukkaaseen esihenkilötyöhön ja uramahdollisuuksiin talon sisällä. Lue lisää kattavista henkilöstöeduistamme sekä Rantalaisesta työnantajana sivuiltamme ja kurkkaa meillä palkkahallinnon asiantuntijana työskentelevän Julian työntekijätarina.

Mitä toivomme sinulta?
Toivomme, että sinulta löytyy tehtävään sopiva koulutus ja olet jo ehtinyt kerryttää osaamistasi useamman vuoden ajan palkanlaskennan tehtävissä. Ymmärrät palkkahallinnon prosesseja ja arvostat omaa asiantuntijuuttasi. Tässä tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja ruotsin kielen osaamista, sillä palvelet asiakkaita molemmilla kielillä. Kuulemme mielellämme mahdollisesta erityisosaamisestasi, kuten toimialat, ohjelmistot tai asiakaskonsultointi sekä kehittymistoiveistasi. Lopullinen tehtävänkuva ja nimike muotoutuvat osaamisesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan.

Arvostamme erityisesti positiivista asennetta asiakaspalveluun sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Konsultoiva työote on sinulle luonteva ja haluat aidosti palvella asiakkaitamme hyvin!

Meillä pääset ylläpitämään ja laajentamaan osaamistasi, sillä tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja jatkuvat koulutusmahdollisuudet. PHT-tutkinto katsotaan eduksi mutta mikäli sinulta ei sitä vielä löydy, tuemme sinua halutessasi myös sen suorittamisessa ja palkitsemme suoritetusta tutkinnosta.

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.10.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä eli älä turhaan odota viimeiseen hakupäivään. Rekrytointiprosessiin kuuluu kaksi haastattelukierrosta sekä soveltuvuusarvio.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai tulevasta tiimistäsi, olethan yhteydessä meihin! Lisää tehtävästä kertoo palvelujohtaja Mirka Salomäki (050 570 5297) perjantaina 20.9. klo 8-12.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rantalainen.teamtailor.com/jobs/4981240-palkkahallinnon-asiantuntija?promotion=1154282-trackable-share-link-mol